به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، سلگی معاون عمران و برنامه ریزی فرمانداری نهاوند در این نشست گفت: در راستای اولویت قرار دادن معیشت مردم، بازرسی و پایش بازار باید بهطور جدی از اهم کارهای مجموعه مدیریتی شهرستان باشد و در دستور کار قرار گیرد.
وی در خصوص تشدید بازرسی، نظارت و کنترل قیمت ها در بازار به عنوان اولویت با هم افزایی دستگاه های مسئول تاکید کرد.
تشکیل ۷۳۹ پرونده تخلف در ۸ ماهه نخست در نهاوند
قاسم بازدار رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند گفت: با بیان اینکه در راستای اجرای نظارت بر تنظیم بازار کالا و خدمات ۷۳۹ پرونده تخلف تشکیل شده است، اظهار کرد: این پرونده ها مربوط ۸ ماهه نخست سال جاری است که ۷۳۲ پرونده با میزان محکومیت ۳۴ میلیارد ریال مورد بررسی و مختومه اعلام شده است.
وی افزود: از مجموع پروندههای تشکیل شده ۵۸۴ فقره پرونده در حوزه کالاو خدمات ، ۹۰ فقره پرونده در حوزه قاچاق و ۵۸ فقره پرونده در حوزه بهداشت رسیدگی و منجر به صدور محکومیت و جریمه شده است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان نهاوند گرانفروشی و درج نکردن قیمت را بیشترین تخلفات در این پروندهها بیان کرد و افزود: نیاز است بازرسان نسبت به این موارد با تشکیل گشت های مشترک نظارت بیشتری داشته باشند.
حذف بیش از ۶/۵ تن انواع فراورده های خام دامی از چرخه مصرف انسانی
رئیس اداره دامپزشکی نهاوند در این جلسه اظهار داشت: به منظور تحقق نظارت های بهداشتی و تامین امنیت غذایی ، رصد و پایش و نظارت از کشتارگاه های دام و طیور و واحدهای عرضه مواد خام دامی توسط بازرسان این اداره به صورت مستمر صورت می گیرد.
میثم قیاسی در ادامه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۴۳۲۵ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد خام دامی (گشتارگاه ها ، قصابی ها ، مرغ فروشی ها ، رستوران ها ، فروشگاه های زنجیره ای و ...) صورت گرفته و مقدار ۶ تن و ۵۹۶ کیلوگرم انواع فراورده های خام دامی (گوشت قرمز ، سفید و آبزیان) غیرقابل مصرف ضبط و از چرخه مصرف حذف شد.
دیدگاه شما