به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، احمد بختیاری شرکت "قزل دانش نهاوند" را یک پروژه ملی و جزو واحدهای راهبردی کشور دانست و اظهار داشت: این شرکت بزرگترین مرکز تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا در غرب کشور است که ۴۰ درصد تخم چشم زده ماهی در کشور را تولید می کند.
وی با اشاره به اینکه این شرکت که از دهه ۷۰ به صورت تولید و تکثیر به سنتی با بهره گیری از آب فراوان شروع به کار کرده بود با آلودگی کانال آب به ویروس در سال ۹۳ تعطیل شد افزود: این اعتبار در راستای راه اندازی مجدد این واحد و تامین بچه ماهی و تخم چشم زده تخصیص یافته است.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان همدان با اشاره به اینکه ۴۹۰ واحد پرورش ماهی گرمابی و سردابی در استان فعال است تصریح کرد: در نیمه نخست سالجاری ۶ هزار و ۴۰۰ تن ماهی قزل آلا در استان همدان تولید شده است و پیش بینی می شود نسبت به سال گذشته ۷۰۰ تن افزایش یاید.
بختیاری گفت: بر اساس نیاز سالانه برای واردات تخم چشم زده ماهی، از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۰ میلیون قطعه تخم چشم زده وارد استان شده که تبدیل هشت میلیون از آن به ماهی قزل آلا پیش بینی شده است.
وی از حمایت دولت با پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به تولیدکنندگان آبزیان در استان همدان خبر داد و اظهار داشت: تسهیلات به واحدهای پرورش آبزیان، نقش مهمی در ترویج روشهای نوین آبزیپروری از جمله پرورش ماهی در قفس، افزایش راندمان تولید، بهرهوری منابع آب و انرژی و تامین امنیت غذایی کشور دارد.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان همدان گفت: استان همدان در مسیر توسعه و رونق آبزیپروری، ظرفیت های بالقوهای برای توسعه دارد و تحقق آن نیز در گرو برنامهریزی و حمایت از تولیدکنندگان است.
دیدگاه شما