به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، سردار مهدی فرجی دبیر اجرایی کنگره ملی ۸ هزار شهید استان همدان در این مراسم گفت: نهاوند نقش برجسته و خاصی در دفاع مقدس داشته است و شهدای بسیار گرانقدری را تقدیم انقلاب کرده است.
وی افزود: نهاوند دارای گروه انقلابی ابوذر است و نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشته است و رزمندگان نهاوندی در عملیات های مختلف رشادت های بی نظیری از خود نشان دادند.
فرجی گفت: باید کنگره به خوبی برگزار شود و باید همه توان را برای اجرای برنامه هایی خاص و مردمی به کار بگیریم.
دبیر اجرایی برگزاری کنگره ۸ هزار شهید استان اظهار داشت: کنگره شهرستانی باید قوی برگزار شود چون نهاوند شهر شهدایی مانند شهید بزرگوار حاج میرزا محمد سلگی است و همه نهادهای مرتبط باید برنامه ها را با محوریت ۸۵۰ شهید شهرستان و با توجه به مخاطب جوان و نوجوان اجرایی کند.
وی ادامه داد: ۲۴ کمیته داریم که باید این کمیته ها با محوریت فرمانداری کارها را به پیش ببرند و برای بهتر برگزار شدن کنگره تلاش کنند.
فرجی با بیان اینکه کنگره اول با کنگره دوم خیلی متفاوت خواهد بود، افزود: در فاصله کنگره اول تا دوم شهدای زیادی در استان داشتهایم که بسیاری از آنان مثل سردار همدانی و سردار سلگی و سایر شهدای شاخص مدافع حرم بودهاند که این مساله به عنوان یک ظرفیت میتواند به کنگره سال آینده غنای بیشتری دهد.
وی تأکید کرد: به توصیه رهبر معظم انقلاب کنگره دوم باید در زندگی مردم اثر مستقیم داشته باشد، یعنی به نیت ۸ هزار شهید استان باید ۸ هزار منزل مسکونی ساخته و ۸ هزار جهیزیه نوعروس تهیه شود.
فرجی با بیان اینکه کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان یکی از رویدادهای بزرگ و مهم کشور است،گفت : این رخداد بزرگ باید متفاوت تر از گذشته برگزار شود و هر شهرستان نیز یک کنگره شهید باید داشته باشد.
مشاور فرمانده سپاه استان همدان بر همکاری دستگاههای اجرایی در نهاوند برای برگزاری بهتر برنامههای شهرستانی تاکید کرد و افزود: باید دستگاه های شهرستان در این زمینه ورود جدی داشته باشند و در قالب کمیتههای ۲۴ گانه با محوریت فرمانداری برنامههای خود را ارائه دهند.
وی افزود: برای این منظور، پیشنهاد ما این است که تمام کارهایی را که در شهرستان صورت میگیرد مانند افتتاحیهها و سایر موارد به نیت شهدا و از طریق کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان همدان انجام شود.
فرجی تصریح کرد: همدان در برگزاری کنگره شهدا پیشتاز و سرآمد استانهای دیگر بوده که سایر استانها از آن الگوبرداری کرده اند بنابراین باید در روند برگزاری کنگره دوم به کیفیت برنامهها بیشتر توجه شود.
وی با بیان اینکه باید آثار مکتوب بیشتری در حوزه ایثار و جانفشانی رزمندگان همدان به رشته تحریر درآید، خواستار توجه به این مهم از سوی نویسندگان و هنرمندان شد.
وی در خاتمه با اشاره به دلاورمردی های ۸۵۶ شهید شهرستان نهاوند گفت: پیشنهاد می کنیم یک کنگره ی شهرستانی به نیت ۸۵۶ شهید شهرستان نهاوند و علی الخصوص سردار محسن امیدی، سردار حاج میرزا محمد سلگی و شهید شاخص سال سردار شهید حیدر سهرابی در این شهرستان برگزار شود.
دستگاههای اجرایی نهاوند مکلف به همکاری با کمیتههای ستاد کنگره ۸۰۰۰ شهید استان هستند
ضرغام احمدوند فرماندار نهاوند نیز در این جلسه اظهار داشت: برگزاری یادوارهها و کنگرههای شهدا در راستای پاسداشت مجاهدتها و ایثار و از خود گذشتگی و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا ضروری است.
احمدوند با بیان اینکه امنیت پایدار امروز را مرهون ایثار و فداکاری شهدا هستیم، گفت: احیای روحیه ایثار و شهادت ضرورت جامعه امروز و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به نقش سرداران و شهدای استان همدان در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: تلاش ما بر این است که با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با شهدای استان همدان و در راستای عملیاتی کردن جهاد تبیین در حوزه ایثار و شهادت کمیته های برگزاری کنگره ملی ۸ هزار شهید استان همدان در شهرستان فعال و طبق برنامه ریزی انجام شده کارها پیگیری شود.
فرماندار نهاوند گفت: کمیتههای بیستگانه نقش محوری در پیشبرد اهداف کنگره دارند که نیاز است به شکل خلاقانهای عمل کنند و همه دستگاههای اجرایی مکلفاند نهایت همکاری را با کمیتههای بیستگانه و ستاد کنگره ۸۰۰۰ شهید استان داشته باشند.
دیدگاه شما