وی ادامه داد: هدف از انجام این کار این است که حداقل یک اثر از شهرستان نهاوند و یا به مرکزیت نهاوند را در فهرست آثار جهانی به ثبت برسانیم که تحقق این امر میتواند در جذب گردشگر برای شهرستان و حتی برای استان بسیار موثر باشد و در کانون توجه قرار گرفتن شهرستان بسیار اثرگذار خواهد بود.
جانجان تصریح کرد: در این خصوص برنامهریزیهای مقدماتی را انجام و پرونده نیز تشکیل دادهایم و با یک پژوهشگر گردشگری چند جلسه هم برگزار کردهایم و در صورتیکه بتوانیم این مهم را به سرانجام برسانیم هم به نفع مردم شهرستان خواهد بود و هم در جذب گردشگر بسیار موثر است.
سراب فارسبان و کنگاورکهنه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند
وی در ادامه به ثبت دو سراب شهرستان در فهرست آثار ملی اشاره کرد و افزود: با تلاشهای صورت گرفته دو سراب فارسبان و کنگاورکهنه نهاوند در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
رئیس اداره میراث فرهنگی نهاوند با بیان اینکه اولین قدم در حفظ آثار تاریخی و قدیمی ثبت کردن آنها در فهرست آثار ملی است، یادآوری کرد: با توجه به اهمیت و قابلیتهایی که هر کدام از سرابهای شهرستان دارند با تلاشهای انجام شده قبلا دو سراب گیان و گامسیاب نهاوند در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند.
جانجان در خاتمه، خاطرنشان کرد: همچنین در همین راستا کارشناسان ما در ادارهکل میراثفرهنگی استان موفق شدند با تشکیل پرونده و مستنداتی که قبلا تهیه کرده بودیم دو سراب فارسبان و کنگاورکهنه در شهرستان را در فهرست آثار ملی به ثبت برسانند.
انتهای پیام
دیدگاه شما