تازه های سایت

کد مطلب: 45710
18. فروردين 1400 - 23:00
یک متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: در حال حاضر توصیه بر این است که هر فردی که دچار نشانه‌های این بیماری حتی کوچکترین علائم شد، حتما به مراکز درمانی مراجعه کند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حمید عمادی، در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی و با توجه به آغاز موج چهارم کرونا توصیه می‌کنید افراد با داشتن چه علائمی به مراکز درمانی مراجعه کنند؟، گفت: علائم ابتلا به کووید ۱۹ نسبت به گذشته فرقی نکرده است، اما در حال حاضر توصیه بر این است که هر فردی که دچار نشانه‌های این بیماری حتی کوچکترین علائم شد، حتما به مراکز درمانی مراجعه کند و این در حالی است که در گذشته توصیه می‌شد در بسیاری از موارد نیازی به مراجعه نیست.

وی ادامه داد: هم اکنون تعداد زیادی از موارد ابتلا به کرونا از نوع ویروس جهش یافته انگلیسی است و این ویروس بسیار سریع پیشرفت می‌کند و بیمار را دچار علائم شدید این بیماری می‌کند و به همین دلیل توصیه ما این است که افراد با مشاهده هر نوع علائمی هر چند خفیف به پزشک مراجعه کنند.

پیک چهارم تا چه زمانی طول می‌کشد؟

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در پاسخ به این سوال که پیک چهارم تا چه زمانی طول می‌کشد؟، توضیح داد: این موضوع تا حد زیادی به خود ما بستگی دارد، همه ما قبل از ایام نوروز می‌دانستیم که با توجه به برخوردی که مسئولین نسبت به این بیماری دارند، بعد از عید پیک چهارم کرونا آغاز می‌شود.

وی افزود: اگر در حال حاضر مانند بسیاری از کشورها و همچنین مثل اقدامی که خودمان در آذر ماه سال گذشته انجام دادیم برای مدتی یک تعطیلی همه جانبه داشته باشیم، می‌توانیم به بهبود اوضاع و پایان این پیک طی ۴ هفته آینده امیدوار باشیم، اما در صورتی که نسبت به اوضاع بی تفاوت باشیم حدود ۲ تا ۳ ماه دیگر درگیر این پیک هستیم و این موضوع تا حد زیادی به عملکرد دولت و مردم بستگی دارد.

آیا پیک پنجم در راه است؟

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به از سرگیری واکسیناسیون، پیک چهارم آخرین پیک کرونا در کشور است؟، اظهار کرد: این موضوع تا حد زیادی به این امر بستگی دارد که ما واکسیناسیون را از چه زمانی آغاز می‌کنیم، ولی به طور کلی پیش‌بینی در این مورد بسیار سخت است و نمی‌توان در این باره اظهار نظر کرد، اما امیدوارم که شاهد پیک پنجم کرونا نباشیم.

منبع: میزان

دیدگاه شما