به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، محسن جانجان در خصوص وضعیت گردشگری شهرستان نهاوند عنوان کرد: آمار دقیقی در این زمینه در دست نیست اما در سال های قبل از شیوع ویروس کرونا، نهاوند در جذب گردشگران رشد سه برابری را تجربه کرده است به طوری که در هر ماه ۵۰۰ هزار گردشگر از نهاوند بازدید داشتند.
وی با اشاره به اینکه برخی از گردشگران به صورت گذرا از استان های همجوار چون کردستان، لرستان و کرمانشاه به نهاوند سفر می کنند، ادامه داد: بسیاری از گردشگران نیز به صورت چند روزه در شهرستان نهاوند اقامت داشتند و به نوعی شاهد ماندگاری سفر در این زمینه بودیم چنانکه در سال ۹۷ شهرستان نهاوند شاهد تعداد انفجاری گردشگر بود به نوعی که ظرفیت اقامتگاه ها تکمیل و مسافران زیادی مجبور شدند در محدوده سراب ها چادر بزنند.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند در ادامه صحبت های خود به مشکلات پیش روی گردشگری این شهرستان اشاره کرد و گفت: عمده ترین مشکل در این حوزه، در بخش تاسیسات گردشگری است.
وی از مرمت و بازسازی حمام قدیمی شهرستان نهاوند توسط یک سرمایه گذار سخن گفت و افزود: با توجه به اینکه شهرستان نهاوند از ظرفیت و پتانسیل بالایی در بحث گردشگری برخوردار است باید تاسیسات گردشگری بیشتری مرمت شده و برنامه ریزی ها در این مسیر ادامه یابد.
جانجان با تاکید بر اینکه اقداماتی که در راستای توسعه تاسیسات گردشگری به انجام رسیده مفید بوده اما کافی نیست، اضافه کرد: در تلاشیم تا بخش سرمایه گذاری را توسعه دهیم که در این زمینه در بیشتر نقاط برای ایجاد هتل ها و رستوران های بین راهی نیازمند جذب سرمایه گذار هستیم.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند در رابطه با وضعیت جذب سرمایه گذار نیز عنوان کرد: باید موانعی که بر سر راه سرمایه گذار است برداشته شود چراکه فرایند بروکراسی های سخت و طویل اداری سرمایه گذار را آزار می دهد به طوری که حتی ممکن است از این چرخه بیرون برود این درحالی است که تسریع و تسهیل فرایند اداری باعث می شود سرمایه گذار با خیال راحت و با حاشیه امن، سرمایه خود را در راستای انجام کار به مشارکت بگذارد.
وی عنوان کرد: طی دوف سه سال اخیر در زمینه جذب سرمایه گذار اقداماتی صورت گرفته اما سرمایه گذاران بیشتر داخلی هستند هرچند ما از سرمایه گذار خارجی نیز استقبال میکنیم ضمن اینکه پیشنهاداتی هم در این راستا از کشورهای روسیه و ترکیه داشته ایم و تفاهم نامه ای نیز با کشور ترکیه در سال های گذشته منعقد شده است.
جانجان در ادامه سخنان خود با اشاره به اشتغال تعداد ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه گردشگری شهرستان نهاوند، مطرح کرد: متاسفانه با شیوع ویروس کرونا و تداوم آن شاهدیم که این تعداد به ۳۰۰ نفر کاهش یافته است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند تاکید کرد: جذب سرمایه گذار مستلزم آن است که در ابتدا ظرفیت های گردشگری شهرستان نهاوند معرفی و زیرساخت ها در این زمینه تقویت شود تا شاهد سرمایه گذاری های مناسب در این حوزه بود./بازار
دیدگاه شما