وی اظهار داشت: آفتابگردان به دو صورت کاشته میشود که شامل کشت آجیلی و روغنی است که استقبال برای کشت آجیلی در شهرستان بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: کشت آفتابگردان در دو نوبت کشت میشود چون کم آب بر است هم بهعنوان کشت اول و هم بهعنوان کشت دوم موردتوجه کشاورزان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: کاشت آفتابگردان از اوایل اردیبهشت و تا اواخر تیرماه ادامه دارد و برداشت از اوایل شهریور تا اواسط آبان توسط کشاورزان ادامه دارد و بهصورت دستی انجام میشود.
حاج باباعلی گفت: متوسط سطح تولید در هکتار دو تن است بنابراین پیشبینی میکنیم امسال بیش از ۲۸۰۰ تن از این محصول برداشت شود.
وی عنوان کرد: با توجه به کیفیت محصول کشاورزان نهاوند بخشی از این محصول برای مصرف آجیلی به بازار شهرستان و دیگر شهرها فرستاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند به تست دستگاهی برای برداشت مکانیزه آفتابگردان اشاره کرد و افزود: با حضور کارشناسان وزارت و اداره کل جهاد کشاورزی استان با بهرهگیری از “هد ” جدید کمباین کار برداشت آزمایشی این محصول در یک مزرعه در نهاوند با موفقیت انجام شد.
وی اظهار داشت: این تست برای اولین بار در شهرستان انجام شد و کارشناسان از این موفقیت ابراز خوشحالی کردند چون تا الآن باید مسئول را کشاورزان با زحمت فراوان بهصورت دستی برداشت میکردند.
حاج باباعلی گفت: با استفاده از این هد جدید کمباین محصول آفتابگردان مانند دیگر کشتها توسط کمباین برداشت میشود.
دیدگاه شما