به گزارش پایگاه خبری گرو، به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان علی دهپهلوان اظهار کرد: 350 نفر از دانشآموزان مدرسه مولوی شهرستان نهاوند به جمع همیاران طبیعت استان پیوستند و کارت همیار طبیعت دریافت کردند.
وی با بیان اینکه جذب همیاران طبیعت دانشآموزی را یک کار فرهنگی عنوان کرد و افزود: شروع فرهنگسازی حفظ منابع طبیعی در بین دانشآموزان یک شروع بسیار خوبی برای حفظ منابع طبیعی است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نهاوند حفظ منابع طبیعی را یکی از کارهای ارزشمند برای آیندگان برشمرد و بر لزوم ترویج و فرهنگسازی کاشت نهال در بین جوانان ونوجوانان و مدارس تاکید کرد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان نهاوند نیز با بیان اینکه نهاوند ظرفیتهای خوبی برای توسعه منابع طبیعی دارد،تصریح کرد: رویکرد در حوزه شهری به سمت امور فرهنگی، اجتماعی و انعقاد تفاهمنامه همکاری با هدف حفظ منابع طبیعی و محیط زیست با ارگانهای محتلف در دستور کار قرار دارد.
عبدالعلی ملکی کاشت نهال کم آببر و مقاوم به خشکی را از دیگر برنامههای فرهنگی برای ترویج کاشت نهال و توسعه فضای سبز در نهاوند، عنوان کرد و خاطرنشان کرد: توجه به کاشت نهال بلوط در نهاوند یکی دیگر از برنامههای فرهنگی اجتماعی شورای شهر و منابع طبیعی نهاوند خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر نهاوند اظهار کرد: 20 هزار گلدان برای ترویج ،توسعه و تشویق دانش آموزان به کاشت گل و گیاه و نهال خریداری شده که در هفته هوای پاک و هفته منابع طبیعی در بین مدارس شهرستان توزیع خواهد شد.
رئیس آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی منابع طبیعی استان همدان نیز گفت: تشکلهای زیست محیط، سمنها، مردم و همیاران طبیعت نقش بسیار مهم و اثرگذاری در حفظ و توسعه منابع طبیعی بر عهده دارند.
محمد خلیلی جذب همیاران طبیعت را طرح مشارکتی برای حفظ و توسعه منابع طبیعی عنوان کرد و افزود: همیاران طبیعت در اشاعه فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی تلاش میکنند و در توسعه فضای سبز و کاشت نهال با منابع طبیعی مشارکت فعال خواهند داشت.
انتهای پیام/
دیدگاه شما