به گزارش پایگاه خبری گرو، کریم حمیدوند در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان نهاوند اظهار داشت: با توجه به زلزلهخیز بودن شهرستان نهاوند همه ادارات شهرستان باید مقاومسازی شوند تا اگر در صورت وقوع حوادثی نظیر زلزله این ادارات بتوانند بحران را مدیریت و کنترل کنند.
وی تصریح کرد: ما میخواهیم تیم مدیریت بحران شهرستان نهاوند یک تیم فنی و مقاومسازی شده باشد زیرا با توجه به زلزلهخیز بودن شهرستان، باید این ادارات به عنوان اعضای ستاد بحران در سلامت کامل بتوانند خدماترسانی کنند و بحران را به خوبی مدیریت کنند.
فرماندار نهاوند عنوان کرد: ظرف مدت 15 روز آینده اداراتی که در شهرستان مقاومسازی نشدهاند باید به ستاد بحران شهرستان گزارش دهند و ما نیز با پیگیریهایی که انجام میدهیم به نهادهای بالاتر اعلام میکنید که این ادارات نیاز به مقاومسازی دارند.
وی بیان کرد: یک منطقه مناسب در شهرستان که دارای زیرساختهایی مثل آب، برق و گاز باشد باید برای اسکان اضطراری مردم شهرستان در مواقع بروز بحران در شهرستان باید در نظر گرفته شود و شهرستان معین ما نیز باید از محل این مکان اطلاع داشته باشند تا در مواقع بروز بحران این مکانها را برای اسکان مردم شهرستان آماده کنند.
حمیدوند به کمکهای مردمی شهرستان نهاوند به زلزلهزدگان غرب کشور اشاره کرد و گفت: از هنگام وقوع زلزله اخیری که در غرب کشور رخ داده است تاکنون 10 میلیارد و 980 میلیون ریال کمکهای نقدی و غیر نقدی با 83 کامیون برای مردم زلزلهزده سرپل ذهاب فرستاده شده است.
وی اظهار داشت: این کمکهای غیر نقدی شامل 440 عدد چادر، انواع مواد غذایی و خوراکی و بهداشتی، 23 دستگاه از خودروهای امدادی و خاکبرداری شامل کامیون، بولدوزر و تانکر و 32 میلیون تومان کمک نقدی و همچنین پنج اکیپ فنی به مناطق زلزلهزده ارسال شده است.
فرماندار نهاوند تصریح کرد: مردم شهرستان تاکنون برای کمک به مردم زلزلهزده سرپل ذهاب سنگ تمام گذاشتهاند و با همکاری خوب سپاه ناحیه نهاوند و هلالاحمر و سایر نهادهای شهرستان همه این کمکها جمعآوری و به دست زلزلهزدهها رسیده است و جمعآوری این کمکها همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما