به گزارش پایگاه خبری گرو، علی روزبهانی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان نهاوند گفت:در ابتدا یاد و خاطره ی شهدای عزیزمان را گرامی میداریم چون حججی و حججی ها، با بذل قهرمانانه ی جان خود چنان حجت را بر ما تمام نمودند که نه تنها ما بلکه آیندگان نیز بدانند آزادگی و آزادمردی، ایستادگی در مقابل دشمنانی است که با روش های مختلف، به دنبال غرق کردن ما در فرهنگ به ظاهر مدرن لیکن پوچ و خالی خود هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: در آستانه ی کودتای آمریکایی انگلیسی 28 مرداد لازم به یاداوریست که ملت ایران از حدود یک صد و سی سال پیش تاکنون، بارها و بارها در فرازهایی از تاریخ خویش مانند قیام تنباکو، جنبش مشروطه، نهضت ملی نفت و انقلاب اسلامی ۱۳۵۷، باور عمیق خویش به آرمانهای خود را در راستای رهایی از دیو دو سر استعمار ابراز داشته و در این مسیر طولانی، ضمن پرداختن هزینههای فراوان، تجربههایی بیبدیل اندوخته است.
روزبهانی افزود: تجربیات تاریخی نشان میدهد که ایرانیان همواره نسبت به حفظ تمامیت ارضی و استقلال خویش توجه اساسی داشته و هیچگونه پذیرشی نسبت به هرنوع تغییر که ریشه در خواست بیگانه داشته باشد، ندارند و در شرایطی که امنیت و منافع ملی و آرمان های انقلابی در معرض مخاطره قرار گیرد، جناح های سیاسی مختلف در مقابل هر تجاوزی ایستادگی میکنند و لازم است آمریکا و آمریکا دوستان از عاقبت این کودتا درس بگیرند.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: جوان انقلابی تشنه حقیقت و فهمیدن و آگاه شدن در همه مسائل اعم از سیاسی، فرهنگی و مذهبی است و نماز جمعه میتواند این تشنگی را برطرف سازد و پاسخگوی این نیاز فطری مردم و جوانان باشد.
روزبهانی اظهار داشت: مجلس محترم شورای اسلامی در آستانه رای اعتماد دادن به اعضای دولت جدید است؛ کابینه دولت دوازدهم نباید عناصری پیر، ناکارآمد، از نفس افتاده و دنیادوست حضور داشته باشند، از افرادی که وابسته به جناح و گروهی هستند یا از عناصر فتنه 88 و عناصر جاده صافکن اسنادی مانند سند 2030 نباید استفاده شود.
وی گفت: باید مراقب نفوذ افراد یا جریانات دشمن باشیم و مجلس باید در رد یا تأیید کابینه جدید دقت کرده و به افرادی مردمدار، مؤمن، انقلابی،ساده زیست، تشنه خدمت و غیر وابسته به آمریکا رأی بدهد.
عضو قرارگاه عالی شهید همدانی بیان داشت: نمایندگان مردم استان ما در مجلس بهتر از ما میدانند و فقط من باب یادآوری میگوییم که اگر چند صباحی صندلی مسئولیت برای آنهاست این صندلی برای خدمت است نه لابیگری و سیاسیکاری؛ اکنون که زمان دادن رأی اعتماد است نمایندگان باید روی مصالح نظام غیرت داشته باشند و مطابق با آنها رأی دهند نه مطابق با وعدهها؛ وزیری را که در فتنه 88 فعالیت داشته نباید تأیید کنند؛ وزیری که به دنبال خدمت و نه خیانت باشد، وزیری که برای تصویب حقوق های نجومی تلاش نکند و وزیری که به دنبال توجیه اعمال استکبار باشد را بر سر کار نیاورند.
روزبهانی گفت: لازم به یادآوری است که سابقه ایستادگی ملت ایران در صحنه های گوناگون گذشته همچون راهپیمایی های مختلف و افتخار آفرینی شهیدانی همچون شهید حججی است که این تذکر را به آنانی که با طرح مسائلی همچون آشتی ملی و ادعای رفع حصر فتنه گران، سعی در بازیابی آبروی رفته ی خود نزد ملت هستند میدهد که تبدیل شدن فتنه گرمجرم به مدعی مصلح غیر قابل وقوع است و اولویت مسئولین و مردم نیز مسائل معیشتی و اقتصادی است نه رفع حصر.
وی اظهار کرد: دولت منتخب نیز باید از اختلافافکنی و ایجاد دوقطبیها بپرهیزد نه اینکه منتقدان را به عدم وحدتگرایی متهم کند، آیا درست است انتظار داشت که بگوییم تمام کارها خوب بوده و هیچ انتقادی از مشکلات و ایرادات نداشته باشیم؟ آیا درست است انتظار داشت بگوییم برجام همه چیز آورد و چیزی نبرد؟ آیا درست است انتظار داشت گناهان و اشتباهات و رانت ها فساد های خویشاوندان برخی مسئولان را نادیده بگیریم؟
روزبهانی گفت: در این بین مسئولین نباید از ظرفیت دانشجویان و جوانان غافل شوند چراکه ما میتوانیم مشکلات را حل کنیم به شرطی که ریاست جوانگرایی در دستور کار قرار بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: تقوای فردی یعنی هر کس بین خود و خدا سعی کند از جاده صلاح و حق تخطی نکند و پا را کج نگذارد و تقوای سیاسی یعنی هر کس که در کار سیاست است، سعی کند با مسائل سیاسی صادقانه و دردمندانه و از روی دلسوزی برخورد کند.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی سینای همدان عنوان کرد: سیاست ابدا به معنای فریب و دروغ گفتن به افکار عمومی نیست؛ سیاست یعنی اداره درست جامعه که این جزو دین است نه جولانگاه رانت و ویژهخواری و رشوه و پارتی و اختلاس؛ پس تقوای سیاسی، یعنی انسان در میدان سیاست، صادقانه عمل کند؛ این جهت مسئولان باید در این امر دقت کنند.
روزبهانی اظهار داشت: ما اکنون از گذشته مقتدرتر هستیم و میتوانیم برنامهریزیهای بهتری داشته باشیم، ملت مؤمن و انقلابی ما به رهبری امام خمینی (ره) در راستای حاکم کردن دین اسلام در سراسر دنیا کار کردهاند و دنیای اسلام وظیفه دارد مانند پیامبر (ص) روح اسلام را در دنیا بدمد و راه تازهای ایجاد کند.
وی ادامه داد: مرحله بعدی ایجاد دولت اسلامی است که منظور از دولت تمام قوا هستند، همه مسئولان باید فکر و ذهن اسلامی داشته باشند، دولتمردان ما باید از بن دندان معتقد به اسلام ناب محمدی (ص) باشند، اما اسلام ناب در تقابل رو در رو با اسلام آمریکایی است و اسلام آمریکایی دو شاخه دارد، یکی اسلام متحجر و دیگری اسلام سکولار است.
مسئول هیأت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: باید افرادی سر کار باشند که از اسلام آمریکایی دوری گزینند و جهاد کبیر باید سرلوحه دولتمردان باشد، وصیتنامه امام خمینی(ره) باید نصبالعین مسئولان شود و اکنون که مردم ایران اعتماد دوباره خود به نظام را نشان دادند و در صحنه انتخابات با شور و شعور و اراده حضور یافتند، باید بدانند رأی مردم بصیر و آگاه تا زمانی پشت دولت است که دولتمردان به هیچ وجه مرعوب آمریکا نباشند.
و اما نکاتی کوتاه در مورد شهرمان نهاوند
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: آسیب ها و معضلات اجتماعی باری شده بر روی شانه های تک تک دغدغه مندان و وظیفه ی همه ماست که برای بر طرف کردن آن ها کمرهمت ببندیم و البته لازمه تحقق این امر همبستگی و داشتن اراده قوی است که به حمدالله این حقیقت روشن در وجود مردم عزیزمان نهادینه شده است.
روزبهانی اظهار داشت: آسیب های اجتماعی از قبیل بیکاری، فقر، بی خانمانی، وابستگی به دارو و اعتیاد اگر به موقع شناسایی و کنترل نشود جامعه را به سوی تباهی می کشاند.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: لذا همینجا از مسئولان محترم استان و شهرستان عاجزانه تقاضا دارم توجه اساسی به این امر در جهت حمایت قاطعانه از جوانان و استان و شهرستان را در دستور کار و اولویت خود قرار دهند و در این راه،ایجاد بستر های انگیزه و رشد معنوی و آشنایی بیشتر با آرمانهای انقلاب اسلامی می تواند کمک بسزایی در رشد و تعالی شهرستان و استان و نهایتا کشور عزیزمان داشته باشد.
وی بیان داشت: نهاوند بحمدلله از ظرفیت نخبگان خوبی برخوردار است و عنایت به کشاورزی میتواند مشکلات معیشتی و اشتغال بخش عمده ای از مردم را برطرف کند؛ توجه به مسئله صنعت کشاورزی در گرو سه بخش مهم و زیرساختی آبیاری ،مکانیزاسیون و مسائل علمی میتواند به افزایش بهره وری منجر شده و کشاورزی و شیلات را از بحران نجات دهد؛ چنانچه در رابطه با مسئله صنعت و شرکت های کوچک صنعتی و دانش بنیان، سه مسئله اساسی یعنی سرمایه گذاری زیرساختی ،توجه به آموزش های مورد نیاز اساسی و کنترل عرضه و تقاضای بازار از طریق حذف واسطه های غیر ضروری میتواند باعث تحول در بخش صنعت شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما