وی با اشاره به آمار بالای وجود بافت فرسوده در شهر نهاوند و ضرورت حل مشکلات بافت فرسوده گفت: در برنامه توسعه پایدار شهری احیای بافت فرسوده باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی همدان با اشاره به شناسایی ۵ محله پای قلعه، دوخواهران، پشت شهرداری، خاقانی و حافظ نهاوند که دارای بافت فرسوده هستند، گفت: این محلهها در اولویت بازآفرینی قرار دارند و برای بازآفرینی این ۵ محله ۲۱ پروژه در نظر گرفتهشده است.
وی با اشاره به تخصیص ۱.۵ میلیارد تومانی برای این مهم در نهاوند، گفت: بازآفرینی بافت فرسوده شهر نهاوند در ۵ مرحله مطالعه میشود که این ۵ مرحله نیازمند تائید و تصویب در ستاد بازآفرینی شهرستان و استان است.
رودباری در ادامه به محله «پای قلعه» برای ایجاد مرکز توسعه محله در شهر نهاوند اشاره کرد و افزود: محله پای قلعه بهعنوان مرکز توسعه محله در نهاوند و پایلوت بهسازی و نوسازی در کشور معرفی خواهد شد.
وی با بیان اینکه از مشارکت مردمی نهاوند برای توسعه محله «پای قلعه» استفاده و پایگاهی برای توسعه محله «پای قلعه» ایجاد خواهیم کرد، گفت: تا پایان سال مالی ۹۵ این طرح را به مرحله اجرا خواهیم رساند.
مدیرکل راه و شهرسازی همدان با اشاره به اجرای دو مرحله احیا و بازسازی محله «حاجآقا خدا رحم» و محله «حاجآقا تراب» نهاوند گفت: این مهم در حال مطالعه است و بحث تملک معبر در بافتهای فرسوده و پروژه مسیل از اقدامات بعدی در دست اجرا است.
وی از رایزنی با وزیر راه و شهرسازی برای اخذ مجوز فروش زمینهای راه و شهرسازی و هزینه در بافتهای فرسوده و پروژههای نیمهتمام راه و شهرسازی در نهاوند خبر داد و گفت: خوشبختانه با پیگیریهای انجامشده بسیاری از زمینهای دولتی در شهرستان که کاربری مسکونی و تجاری داشتند به فضای سبز تبدیل شدند.
رودباری با اشاره به ساماندهی ورودیهای نهاوند از سمت کرمانشاه، بروجرد و آورزمان، ساماندهی خیابان ۱۷ شهریور و خیابان سعدی، گفت: این طرحها ازجمله طرحهای مطالعاتی و در دست اجرا راه و شهرسازی در نهاوند هستند.
وی با اشاره به سهمیه ۳ هزار فقره تسهیلات نوسازی و بهسازی بافت فرسوده شهری در استان همدان گفت: هیچ محدودیتی برای شهرستان نهاوند در خصوص تشکیل تعداد پرونده و معرفی به بانکها وجود ندارد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما