وی در ادامه از مصوب شدن راهاندازی صندوق خیریه در راستای حمایت از جامعه هدف بهزیستی خبر داد و گفت: بهزیستی و ادارات و نهادهای حمایتی باید نحوه درست زندگی کردن را به متکدیان و بهبودیافتگان مواد مخدر نشان دهند نه اینکه با پرداخت مستمری از آنها حمایت کنند.
حمیدوند بابیان اینکه موقوفات نهاوند باید به سمت امورات معلولین سوق داده شود، گفت: هزینههای نگهداری و درمان بیماران ذهنی و جسمی که تحت حمایت بهزیستی هستند بسیار بالا است.
وی گفت: واقفین شهرستان نهاوند در سالهای گذشته موقوفات خود را با نیات مذهبی در اختیار اداره اوقاف قرار میدادند اما باید با تلاشهای مضاعف ابتدا نسبت به شناساندن وقف و سپس نسبت به جهتدهی برای جامعه هدف بهزیستی اقدام شود.
وی گفت: دولت تدبیر و امید در زمینه تسهیل شرایط زندگی معلولان و رفع برخی موانع حقوقی و قانونی از هیچ کوششی دریغ نکرده و به این تلاشها ادامه خواهد داد اما انتظار دارد سازمانهای متولی امور معلولان بیشازپیش با هماهنگی و همافزایی سازنده، گامهای مؤثر و یکپارچهای در راستای ارتقا و اعتلای وضعیت معلولان بردارند.
فرماندار شهرستان نهاوند توانمندسازی معلولین در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی را ضروری برشمرد و گفت: بهزیستی بهعنوان اصلیترین متولی پیگیری امور معلولین زمانی به موفقیت دست پیدا میکندکه تمام دستگاههای اجرایی و مسئولین ذیربط، دست در دست هم با اجرای قانون جامع حمایت از حقوق معلولین، زمینههای حضور فعال آنان را در جامعه فراهم آورند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما