وی گفت: دستگاههای خدمات رسان باید قبل از واگذاری خدمات به واحدهای روستایی استعلامات لازم از بنیاد مسکن شهرستان را دریافت کنند.
سوری اظهار داشت: همافزایی ادارات خدمات رسان و دستگاههای اجرایی همچون بنیاد مسکن میتواند عامل مؤثری درراستای سرعت بخشیدن به توسعه پایدار در روستاها و تقویت روند مهاجرت معکوس باشد.
رئیس اداره بنیاد مسکن نهاوند با اشاره به زلزلهخیز بودن نهاوند، گفت: اجرای طرح ویژه مسکن روستایی در نهاوند از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: از سال ۱۳۸۳ تاکنون تعداد ۱۵ هزار ۸۵۰ متقاضی برای دریافت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به بانکهای عامل معرفیشدهاند.
وی با اشاره به اینکه روند بهسازی و ساخت ۱۴ هزار و ۸۵۰ واحد روستایی به اتمام رسیده و بهرهبرداری شده است، گفت: هماکنون یک هزار واحد روستایی نهاوند برای بهسازی در دست اجرا است.
سوری بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی را در کاهش تلفات در زمان وقوع بلایای طبیعی همچون زلزله موثر عنوان کرد و گفت: شاخص مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند ۶۸ درصد است و نهاوند رتبه اول استان را در این خصوص دارد.
وی تعداد کل مسکنهای روستایی شهرستان نهاوند را ۲۳ هزار واحد عنوان و اشاره کرد: درمجموع ۷ هزار و ۱۵۰ واحد روستایی در شهرستان نیازمند مقاومسازی و یا نوسازی هستند.
رئیس اداره بنیاد مسکن نهاوند بابیان اینکه ساکنان برخی از این واحدهای باقیمانده به دلیل نداشتن درآمد مشخص و ناتوانی در بازپرداخت اقساط نسبت به مقاومسازی اقدام نمیکنند، گفت: در صورت استقبال مردم و همکاری بانکهای عامل بخش چشمگیری از این تعداد در آیندهای نهچندان دور بازسازی و یا نوسازی میشوند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما