به گزارش پایگاه خبری گرو، جلال غیاثوند با بیان اینکه طی امسال 216 مجوز مشاغل خانگی در شهرستان نهاوند صادر شده است، اظهار کرد: امسال 5 میلیارد و 390 میلیون ریال اعتبار برای مشاغل خانگی شهرستان نهاوند ابلاغ شده که تاکنون تخصیص پیدا نکرده است.
وی تصریح کرد: اعتبار ابلاغ شده در شهرستان نهاوند به کمیته امداد، صنعت و معدن، صنایع دستی، فنی و حرفهای و جهاد کشاورزی تعلق گرفته است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نهاوند تأکید کرد: شهرستان نهاوند در زمینه ایجاد مشاغل خانگی رتبه چهارم استان همدان را دارا است.
وی اضافه کرد: از آغاز سال تاکنون در شهرستان نهاوند 216 مجوز مشاغل خانگی صادر شده و پیشبینی میکنیم تا پایان امسال 50 مجوز دیگر در این زمینه صادر شود.
غیاثوند خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی در شهرستان نهاوند شامل مشاغل مستقل و پشتیبان میشوند که مشاغل مستقل شامل قالیبافی، گلیمبافی، نازکدوزی، پردهدوزی، پرورش گوسفند گوشتی، پرورش قارچ، خیاطی، پرورش گوسفند شیری، پرورش گاو شیری و... میشود و مشاغل پشتیبان قالیبافی در اولویت قرار دارد.
وی بازاریابی و فروش محصولات تولید شده مشاغل خانگی را یکی از نیازهای اساسی در این زمینه دانست و اضافه کرد: بعد از تولیدات مشاغل خانگی بازاریابی و فروش این محصولات یکی از نیازهای اساسی است که باید در این زمینه تمهیدات لازم انجام شود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نهاوند اظهار داشت: ایجاد بازارچههای محلی و استانی و برپایی نمایشگاههای فصلی راهحلهایی مناسب برای فروش تولیدات مشاغل خانگی هستند.
وی با بیان اینکه تشکیل شبکههای زنجیرهای و تعاونیهای پشتیبان یکی از بهترین راهکارها برای رفع مشکلات بازاریابی و فروش تولیدات مشاغل خانگی است، خواستار توجه به این امر شد.
وی به بیمه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: برای حمایت از مشاغل خانگی باید بیمه آنها مد نظر قرار بگیرد و تخریبات بیمهای در این زمینه انجام شود زیرا در قانون مشاغل خانگی حمایت دولت از این مشاغل ذکر شده که متأسفانه در این خصوص تأمین اعتبار انجام نشده است.
غیاثوند با بیان اینکه مشاغل خانگی باید هدفمند شوند، گفت: در صورتی که مشاغل خانگی نسبت به مزیتهای شهرستان تبدیل به یک برند شوند بسیاری از مشکلات فروش تولیدات این مشاغل حل خواهد شد و متقاضیان این تولیدات با اعتماد بیشتری خرید خواهند کرد.
وی تأکید کرد: بازاریابی و فروش تولیدات مشاغل خانگی یکی از دغدغههای اصلی در زمینه مشاغل خانگی است که با حمایت دولت و انتخاب بازاریابهای با تجربه و آشنا با بازاریابی فروش میتواند در حل این مشکلات اثر بخش باشد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نهاوند گفت: بعضی از مجوزهایی که از ادارات مربوطه در شهرستان صادر میشوند به دلیل عدم آگاهی کافی کارشناسان در سیستم ثبت نمیشوند که همین امر باعث ایجاد مشکلات برای صدور مجوز میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما