احمد باقری در گفتوگو با خبرنگار سایت گرو، گفت: امسال 400 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نهاوند به کشت خیار اختصاصیافته است و پیشبینی میشود بیش از 24 هزار تن محصول خیار از مزارع نهاوند برداشت شود.
وی اظهار کرد: مرغوبیت خیار نهاوند باعث شده است که خریداران با رغبت زیادی این محصول را از کشاورزان خریداری کنند، بهطوریکه بیشتر محصول تولیدی به خارج از شهرستان و استان صادر میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بهطور متوسط از هر هکتار حدود 60 تن خیار برداشت میشود که با توجه به قیمت مناسب آن سود خوبی را برای کشاورزان در پی دارد.
وی گفت: به خاطر کم بود آب بیشتر کشاورزان نهاوند به آبیاری قطرهای و تحتفشار روی آوردهاند که صیفیکاران نیز با آبیاری محصولات خود بهصورت نواری و قطرهای باعث کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی شدهاند.
باقری اظهار کرد: بیشترین خیار نهاوند توسط صیفیکاران شهرگیان در منطقه خزل، گیان و زریندشت تولید میشود و برای مصرف خوراکی و تولید خیار شور به فروش میرسد.
وی افزود: کشاورزان نهاوندی با تولید بیش از 24 هزار تن محصول خیار رتبه نخست تولید این محصول در استان را در اختیار دارد.
سرپرست جهاد کشاورزی نهاوند گفت: شهرستان نهاوند بهعنوان قطب کشاورزی استان محسوب میشود بهطوریکه در چندین محصول رتبه نخست استان و حتی کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما