به گزارش سایت گرو، امامعلی عبدالملکی در اولين جلسه ستاد پيشگيری و مقابله با زمینخواری با مهم خواندن مسئله زمینخواری در کشور و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با عاملان آن گفت: بحث زمینخواری در کشور به يک مسئله مهم تبدیلشده و در سطح کشور، استان و شهرستان ستادی به همين نام برای مبارزه با عاملان و حفاظت از زمینهای دولتی تشکیلشده است.
وی اظهار کرد: اداره منابع طبيعی و راه و شهرسازی دو دستگاهي هستند که میتوانند مستقيم وارد عمل شوند در خصوص مالکيت و اخذ سند زمینها اقدام جدی نمايند.
فرماندار نهاوند با اشاره به اينکه جلوگيري از ساختوسازها در شهرستان تشديد شده است، افزود: زمینهای با شيب 10 درصد متعلق به منابع طبيعی است و بايد مشخص شود که حدومرز اراضی دولتی چه مقدار است بنابراين در اولين قدم بايد حدود و موقعيت اراضي دولتی مشخص شود.
وی گفت: پنج منطقه شاطر آباد، دو چشمه، رضی آباد، باروداب و کوهانی در شهرستان نهاوند در معرض زمینخواری هستند که بايد بهصورت جدی و ويژه توسط دستگاههای مرتبط حفاظت شوند.
عبدالملکی اظهار داشت: علیرغم اقدامات خوب صورت گرفته در حريم تپه ابوذر بايد با حفاظت از منابع طبيعی، آبياری، جلوگيری از قطع درختان و بهداشت در حفاظت اين منطقه که در معرض خطر است جلوگيری کنيم.
وی گفت: در دو هفته آينده باید ميزان زمینهای تحت مالکيت منابع طبيعی در منطقه تپه ابوذر توسط اداره منابع طبیعی و راه و شهرسازی مشخص شود و شهرداری نهاوند موظف شود ضمن میخکوبی آن منطقه، حفاظت از حريم تپه ابوذر را به نحو مطلوب بر عهده بگیرد.
فرماندار نهاوند عنوان کرد: برای مقابله با پدیده زمینخواری از دستگاههای مسئول انتظار میرود نقش نظارتی خود را تشدید کرده و با زمینخوارانی که کار آنها مشهود است برخورد جدی به عملآورند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما