عبدالملکی با اشاره به اینکه تکدی گری در قانون مجازات اسلامی ایران به عنوان یک جرم مشخص شده، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی باید با همکاری دستگاه قضایی با گروه ها و افرادی که به صورت سازمان یافته اقدام به تکدی گری می کنند با جدیت برخورد کنند.
وی افزود: فرمانداری نهاوند تا زمان پاکسازی کامل متکدیان بومی و غیر بومی در سطح شهرستان، ستاد ساماندهی متکدیان را بصورت مستمر برگزار می کند و دستگاه های مرتبط مانند شهرداری، کمیته امداد، بهزیستی و نیروی انتظامی باید گزارشات خود را در این زمینه به صورت هفتگی به فرمانداری نهاوند ارسال کنند.
عبدالملکی بیان داشت: حضور کودکان خیابانی و متکدیان در چهار راه ها و معابر اصلی، چهره شهر را از همه نظر زشت و نازیبا کرده و نارضایتی همگان را به وجود آورده است.
وی افزود: این افراد که به صورت سازمانه یافته در مناطق مختلف شهر حاضر می شوند علاوه بر ناهمگون کردن منظر شهر، بستر ساز انواع جرایم و شیوع بیماری در سطح شهرستان بوده که با توجه به تدابیر اتخاذ شده بزودی برخوردی جدی با این افراد صورت خواهد گرفت.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: جمع آوری متکدیان و تدارک مکانی موقت برای نگهداری آنها برعهده شهرداری است و بهزیستی و کمیته امداد باید پس از جمع آوری متکدیان بومی افراد بی بضاعت و بیمار را که از جامعه هدف آنها محسوب می شود جدا و به مراکز زیر مجموعه خود هدایت کنند.
دیدگاه شما