وی گفت: وجود تمامی مراکز خدماتی و درمانی، مراکز خرید و نیازهای روزمره مردم، واقع شدن اکثر بانکها در این منطقه و تمرکز امکانات و خدمات شهری در این محدوده باعث بار سنگین ترافیکی شده است.
رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان نهاوند عنوان کرد: برای رفع این موانع و ایجاد ترافیک روان در این محدوده باید نسبت به نصب پل عابر پیاده مکانیزه در چهار راه ابوذر و آزادگان اقدام شود و مسئولان مربوطه نسبت به انتقال مراکز بهداشتی و درمانی، خرید و بانکها به نقاط دیگر شهر نهاوند اقدام کنند.
نعمت اله زنگه بیان داشت: جانمایی غلط ایستگاه های تاکسی و رفع هندسی برخی از معابر و خیابانهای نهاوند به همراه نصب تابلو ها و علائم پلیسی از دیگر اقدامات موثر برای کاهش بار ترافیکی مرکز شهر نهاوند است.
زنگنه افزود: وضعیت روکش آسفالت معابر و خیابانهای شهر نهاوند نیز مناسب نیست و این عامل مهم و اساسی در ترافیک سطح شهر نهاوند محسوب می شود.
وی اظهار داشت: در چند سال اخیر افزایش شمار وسائل نقلیه باعث شده تا ترافیک در مرکز نهاوند به عنوان یک معضل جدی مطرح شود و به رغم اقدامات و کارهای صورت گرفته، مشکل ترافیک نهاوند حل نشده باقی بماند.
رئیس راهنمایی و رانندگی شهرستان نهاوند اظهار داشت: خیابان های هسته مرکزی نهاوند 50 سال قبل طراحی و اجرا شده اند و تاکنون شاهد هیچ تغییر و تحولی نبوده و در حال حاضر جوابگوی تردد وسائل نقلیه مرکز شهر نیستند و به همین دلیل است که معضل ترافیک در چند سال اخیر در نهاوند خودنمایی می کند.
نعمت اله زنگه اصلاح هندسی معابر را برای نشان دادن کار و جلب اعتماد مردم ضروری دانست و اظهار داشت: تشکیل کمیته آموزشی توجیه ترافیک در تمام اقشار ضرورت دارد چرا که انجام اقدامات سنتی در این زمینه کفایت نمی کند.
دیدگاه شما