وی تصریح کرد: نهاوند به عنوان قطب کشاورزی استان و شیلات غیرساحلی کشور شناخته شده و با وجود سرابهای متعدد نیازمند احداث این شهرکها برای توسعه شیلات و کشتهای گلخانهای و کم آببر است.
وی ادامه داد: با ایجاد این شهرک اراضی بایر احیا و آبهای بدون استفاده پس از مصرف در پرورش ماهی به رودخانه و مصرف بهرهبرداران بخش کشاورزی و باغات هدایت میشود.
بیرانوند تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به تشدید تغییرات اقلیمی و روند روبه خشکی و کاهش نزولات آسمانی، توسعه کشتهای گلخانهای ضروری است.
فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه گلخانهها بهعنوان یکی از بسترهای مهم و ظرفیتهای تولید محصولات کشاورزی برای تأمین امنیت غذایی به شمار میروند، افزود: در سالهای اخیر دولت و سرمایهگذاران بخش کشاورزی با درک اهمیت این موضوع، اهتمام ویژهای به توسعه کشتهای گلخانهای دارند.
وی با بیان اینکه امسال افزایش چند هکتاری گلخانهها در شهرستان نهاوند نیز در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: مکانیابی و بررسی این موضوع از طریق استعلام با نگاه مثبت از دستگاههای ذیربط و استفاده از اراضی ملی میتواند در ایجاد منطقه گردشگری و دیگر صنایع وابسته، توسعه و اشتغال پایدار را برای شهرستان محقق کند.
انتهای پیام
دیدگاه شما