فلک دین عنوان کرد: در راستای اجرای مصوبات هیئت وزیران و جزء بند "ز" ماده ۲۹ قانون توزیع عادلانه آب و همچنین ماده ۷ آیین نامه اجرایی بهینهسازی مصرف آب کشاورزی و با هدف مدیریت توأمان آب و برق در چاههای کشاورزی، شرکتهای توزیع برق و آبهای منطقهای، مکلفند نسبت به اجرای شیوهنامه مدیریت توأمان منابع آب و مصرف برق چاههای کشاورزی اقدام نمایند.
وی با بیان اینکه بر اساس این شیوه نامه مبنای محاسبه، برداشت حجم مجاز آب مندرج در پروانه بهرهبرداری چاه کشاورزی میباشد، افزود: به استناد ماده ۱۲ قانون توزیع عادلانه آب، مالکان چاه های در تمام بخش های مصرف شامل کشاورزی شرب و صنعت طبق قانون جهت محاسبه حجم آب برداشتی، می بایست کنتور هوشمند بر روی چاه های خود نصب کنند.
فلک الدین تصریح کرد: بر این اساس حق النظاره چاههای فاقد کنتور با جریمه دو برابری محاسبه میشود، همچنین بها برق مصرفی با جریمه محاسبه خواهد شد.
مدیر منابع آب شهرستان نهاوند تاکید کرد: یکی از پایههای اصلی اجرایی شدن موضوع مدیریت توأمان آب برق، همراهی وزارت جهاد کشاورزی است و مواردی از جمله اصلاح الگوی کشت در حیطه اختیار این وزارتخانه می باشد که ضرورت همکاری وزارت جهاد کشاورزی را نشان میدهد.
وی افزود: فرهنگسازی نیز از جمله اقدامات مؤثر در موضوع مدیریت توأمان آب و برق است که باید از طریق درگاه های مختلف اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی این مهم به مردم شناسانده شود تا همکاری آنها را در این بخش جاری گردد.
دیدگاه شما