تازه های سایت

کد مطلب: 56385
21. خرداد 1403 - 8:27
نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت: باگذشت ۱۶ سال از کلنگ زنی سد گرین این پروژه فقط ۱۶ درصد پیشرفت داشته که قابل‌قبول نیست و ادامه این روند توهین به شعور مردم است.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علیرضا نثاری در خصوص نحوه مدیریت مصرف انرژی در تابستان گفت: مدیریت مصرف برق به معنای قطع برق چاه‌های کشاورزی نیست و باید در این زمینه باتدبیر و برنامه‌ریزی عمل شود.
وی اظهار داشت: با توجه به سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در خردادماه و تیرماه نیاز به آبیاری محصولات داریم و لازم است با توجه به شرایط منطقه‌ای برنامه‌ریزی دقیقی در خصوص قطعی‌ها صورت بگیرد که در حال حاضر این‌گونه نیست.
نثاری افزود: باید دقیقاً با توجه به شرایط منطقه برنامه‌ریزی شود و بدون معارض باشد تا حق کشاورزان پایمال نشود چون شهرستان نهاوند قطب کشاورزی غرب کشور به شمار می‌رود و در حوزه شیلات، گردشگری و دام‌پروری و باغات زبانزد است.
وی ادامه داد: کشاورزان و باغداران ما به‌اندازه کافی دغدغه دارند و نیاز دارند صدای آن‌ها به قید فوریت شنیده شود.
نماینده نهاوند در مجلس گفت: بیش از ۱۰۰ کشاورز شریف شهرستان مراجعه داشتند و نسبت به قطع برق چاه‌های خود گلایه داشتند و قول‌هایی به آن‌ها داده شد ولی عمل نشده و به علت بی‌برنامگی برق چاه‌های آن‌ها قطع‌شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: توسعه عادلانه زیرساخت‌های برق و حوزه انرژی امری ضروری است و عدم توجه به این موضوع باعث دلسردی سرمایه‌گذاران از حوزه سرمایه‌گذاری در بخش صنعت شهرستان نهاوند شده است.
نثاری افزود: نهاوند به‌عنوان شهر سراب‌های ایران چرا باید الآن بی‌آب باشد و امروز شاهد کم‌آبی و بی‌آبی تعدادی از روستاهای شهرستان هستیم و عدم تخصیص به‌موقع اعتبارات جهت حفر چاه‌های کشاورزی قابل‌قبول نیست.
وی بیان کرد: این موضوع به یک معضل تبدیل‌شده که حتماً اقدام عاجل را می‌طلبد و متأسفانه تعدادی از روستاها با کمبود آب‌دست و پنجه نرم می‌کنند.
نماینده نهاوند در مجلس در ادامه صحبت‌هایش اشاره‌ای به سد گرین کرد و اظهار داشت: باوجود گذشت  ۱۶ سال از شروع عملیات اجرایی این پروژه، پیشرفت فیزیکی در حد ۱۶ درصد داشته است که باعث گلایه مردم شده است.
وی افزود: ادامه فرایند اجرایی سد به شکل کنونی و با این پیشرفت فیزیکی توهین به شعور مردم شریف شهرستان نهاوند است چون چه معنی دارد که یک پروژه که ۱۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره می‌کند و بیش از ۱۶ سال از کلنگ زنی آن می‌گذرد هنوز تکمیل نشود.
نثاری در پایان گفت: با تکمیل این سد مشکلاتی که درزمینهٔ آب شرب و کشاورزی وجود دارد با احداث این سد می‌توانست تا الآن برطرف شود و مشکلات قشر زحمتکش کشاورزان را به حداقل برساند.

دیدگاه شما