تازه های سایت

کد مطلب: 52238
23. بهمن 1401 - 9:43
شهردار نهاوند با بیان اینکه توسعه منابع پایدار برای شهرها یکی از نیازهای ضروری است و با ایجاد درآمدهای پایدار عملی می‌‌شود گفت: طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی یکی دوسال گذشته این روند در شهر نهاوند در دست اجراست.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، مجید یوسفی‌نوید با اشاره به تمرکز نهاوند بر توسعه شهری و انجام آن در سه فاز اظهار کرد: فاز اول مربوط به کاهش هزینه‌های جاری، فاز دوم مربوط به ایجاد منابع درآمد پایدار و فاز سوم مربوط به ایجاد واحد سرمایه‌گذاری برای اجرای طرح‌های کلان شهری است.

وی به اقدامات صورت گرفته در خصوص کاهش هزینه‌ها به عنوان قدم اولیه در جهت حرکت به سمت توسعه شهری اشاره کرد و تشکیل واحد فوریت‌های شهرداری برای انجام اقدامات بهنگام با استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات شهرداری را یکی از این اقدامات با هدف حذف واسطه‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌ها  دانست.

شهردار نهاوند ادامه داد: تشکیل واحد تأسیسات برقی و مکانیکی برای انجام امور، آبیاری قطره‌ای در اکثر بلوارهای شهر با هدف حذف آبیاری با تانکر، اجرای عملیات زیرسازی بیش از ۲۵۰ معبر با ماشین‌آلات شهرداری، تولید و کشت گل‌های دائمی و کم‌آب‌بر، تغییر کشت چمن، اصلاح عملیات اجرایی آسفالت و به صورت دستمزدی از جمله برنامه های ما برای مدیریت صحیح هزینه بوده است.

وی افزود: عدم استفاده از تانکرهای بخش خصوصی برای آبیاری و استفاده از تانکرهای شهرداری، تشکیل واحد زیباسازی با تیم عملیاتی برای اولین بار در نهاوند، ساخت مبلمان و المان شهری، اخذ ۲ هزار و ۱۰۰ تن قیر رایگان طی پنج مرحله و ذخیره‌سازی آن، کاهش هزینه‌های برق مصرفی در پارک‌ها و فضاهای عمومی مورد نیاز با مالکیت دولت از دیگر اقدامات بوده است.

 فعال شدن کارخانه تولید آسفالت در نهاوند

یوسفی‌نوید گفت: پیگیری و اخذ سند مالکیت اکثر املاک فاقد سند و بدون تکلیف شهرداری، اخذ سند مالکیت ساختمان جدید و قدیم شهرداری پس از ۲۰ سال به عنوان پشتوانه مالی و اعتباری، تسویه حساب و عدم بدهی شهرداری بابت، تشکیل پرونده و ایجاد سابقه حدود ۵ هزار پرونده جدید از دیگر برنامه های ما در راستای مدیریت هزینه‌های شهرداری بوده است.

وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته برای ایجاد منابع پایدار شهری اشاره کرد و افزود: اخذ مجوز استاندارد برای فعال شدن کارخانه تولید آسفالت و اضافه شدن این کارخانه به لیست کارخانه‌های دارای مجوز فروش آسفالت یکی از کارهای شهرداری بوده که بر این اساس تمام آسفالت مورد نیاز شهر در این کارخانه تولید می‌شود.

شهردار نهاوند از خرید، راه‌اندازی و اصلاح کارگاه کفپوش بتنی، بلوک و لوله با هدف خودکفایی، راه‌اندازی کارگاه تولید جدول در دو شیفت و برعهده گرفتن مدیریت سی ان جی خبر داد و افزود: این موضوع تا قبل از این در اختیار بخش خصوصی بوده و هیچ درآمدی برای شهرداری در بر نداشت.

وی با اشاره به ساماندهی شهر خودرو در زمینه تأمین منابع پایدار برای شهرداری به راه‌اندازی واحد سرمایه‌گذاری به عنوان فاز سوم حرکت به سمت توسعه شهری و اجرای طرح‌های کلان در شهر پرداخت و گفت: یکی از برنامه‌های ما در این راستا تشکیل واحد سرمایه‌گذاری در شهرداری بوده که هدف آن اجرای طرح‌های کلان شهری است.

ساماندهی امور آرامستان‌ها

یوسفی‌نوید نمونه این مهم را ساماندهی ایستگاه‌های تاکسی، تعیین تکلیف دکه‌های شهر که تا پیش از این درآمدی برای شهرداری نداشت و ساماندهی امور آرامستان‌ها عنوان کرد و گفت: علاوه بر این موارد تهیه بسته‌هایی برای جذب پروژه‌های بزرگ مانند شهربازی، راه‌اندازی شهر ماشین، مجتمع تفریحی گردشگری، پذیرایی و توسعه بام نهاوند به عنوان یک مجتمع تفریحی، ورزشی، گردشگری و ... انجام شده است.

وی شرکت در نمایشگاه بین‌المللی تهران برای اولین بار با هدف معرفی فرصت‌های بی‌نظیر سرمایه‌گذاری در نهاوند را مهم قلمداد کرد و با اشاره به حرکت به سمت توسعه متوازن افزود: از اقدامات انجام شده در این زمینه می‌توان به راه‌اندازی دو دستگاه پرس زباله، ساخت و راه‌اندازی اولین باسکول ۶۰ تنی شهرداری، ساخت اولین فرهنگسرای شهدا در باغ بهشت، پست‌بندی و تقسیم حوزه کاری در بخش نظافت شهری اشاره کرد.

شهردار نهاوند شروع احداث دو برابری پارک‌ها و فضای سبز نسبت به پارک‌های موجود به ویژه در مناطق کمتربرخوردار با احداث هفت پارک محله‌ای، خرید اولین بالابر آتش‌نشانی، افزایش دو برابری دوربین‌های پایش تصویری بعد از حدود ۱۰ سال، خرید ماشین‌آلات مینی‌لودر، تراکتور، نمکپاش، قیرپاش و سواری برای شهرداری را از دیگر اقدامات دانست.

وی در ادامه از اجرای حداکثری و هدایت آب‌های سطحی ۵۰ درصد معابر، کندرو بلوار سردار سلیمانی،  آسفالت محله به محله و پاسخگویی به بیش از ۹۰ درصد درخواست متقاضیان در این زمینه و ساماندهی آرامستان در قالب برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت خبر داد.

 پرداخت ۲۰ میلیارد تومان بدهی شهرداری و ۸۰ درصد بدهی‌های ثبت شده قبل

یوسفی‌نوید اصلاح زیربنایی ساختمان‌های اداری را از اقدامات صورت گرفته برای تسهیل در اجرای امور شهری عنوان کرد و افزود: از عمده اقدامات ما در این زمینه راه‌اندازی فوریت‌های شهرداری برای اولین بار، ایجاد واحد رسیدگی به شکایات، کمیته سیما و منظر شهری، خرید هلی‌شات و برگزاری نشست بازآفرینی شهری است.

وی در ادامه با اشاره به مهمترین اقدامات شهرداری طی یک سال گذشته تصریح کرد: تحقق بودجه شهرداری و افزایش ۴۴ درصدی تفریغ بودجه در سال ۱۴۰۰ بدون فروش زمین و ملک، پرداخت ۲۰ میلیارد تومان بدهی شهرداری و ۸۰ درصد بدهی‌های ثبت شده سنوات قبل، حل مشکل تعاونی کارگران شهرداری و حل مشکل شهرک فارابی، تعیین تکلیف ورودی‌های شهر بخشی از اقدامات ما بوده است.

شهردار نهاوند گفت: احداث اولین بوستان بانوان نهاوند، پیگیری تصویب پردیس سینمایی، رفع خطر از بناهای مخروبه و محل تجمع معتادین به تعداد ۵۰۰ فقره، شروع عملیات اجرایی پارک مشاهیر نهاوند، حرکت به سمت آبیاری مکانیزه شهر،  اصلاح گسترده فضای سبز، جمع آوری نخاله به میزان ۱۰۰ هزار تن از دیگر اقدامات شاخص شهرداری طی یک سال گذشته بوده است.

به گفته وی شناسایی و پیگیری معضلاتی مانند حل مشکل تعاونی کارگران شهرداری، حل مشکلات مالکان شهرک فارابی، حل و فصل بلاتکلیفی ۱۰ ساله منطقه و اهالی رضی‌آباد و مشکلات کسبه از اقدامات شهرداری در جهت رفع مشکلات بوده است.

مطالعات طرح‌های توسعه شهری 

یوسفی‌نوید در ادامه سخنانش افزود: مطالعات ساماندهی مسیل نهاوند، ساماندهی جمع‌آوری آب‌های سطحی، ساماندهی ترافیک شهری، طرح جامع توسعه بام نهاوند با محوریت گردشگری، سایت موقت پسماند، بررسی و شناسایی مطالعات بافت فرسوده، پارک فرامنطقه‌ای و نقطه ایمن شهری با مساحت ۲۵ هکتار و طرح ساماندهی ورودی‌های شهر نهاوند از طرح‌های در دست مطالعه است که اجرای آنها می‌تواند توسعه شهری را شتاب بیشتری بخشد.

وی در پایان گفت: ما با تمام توان و ظرفیت‌ در مسیر توسعه نهاوند و رفع عقب‌ماندگی‌های شهر قدم برداشته‌ایم و در راستای توسعه بیشتر نیازمند مشارکت مردم در نگهداری شهر و شرکت دلسوزانه و موثر در سرمایه‌گذاری و ساخت شهر هستیم.

دیدگاه شما