به گفته لیندزی لیوینگستون، متخصص تغذیه در امریکا، تفاوت فلفلهای دلمهای در حقیقت به میزان رسیدن آنها بستگی دارد.
فلفلهای دلمهای سبز پیش از این که به طور کامل رسیده باشند، چیده شده اند. اگر منتظر بمانید، آنها به رنگ زرد، سپس نارنجی و در نهایت قرمز در میآیند. این عامل کلیدی است، زیرا هنگامی که فلفلهای دلمهای زود چیده میشوند، شیرینی کمتری دارند (شیرین بودن با میزان رسیدن در ارتباط است) و از مواد مغذی کمتری نیز برخوردار هستند که شامل ویتامینهای A، C و B۶ میشوند.
فلفل دلمهای سبز بیشترین میزان تلخی را در میان فلفلهای دلمهای دارد و از کمترین مواد مغذی برخوردار است. فلفل دلمهای نارنجی و زرد در میانه قرار میگیرند و فلفل دلمهای قرمز بیشترین میزان شیرینی و ویتامین بیشتری دارد.
دیدگاه شما