به گزارش پایگاه خبری گرو، علی کمالینژاد با بیان اینکه در اثر بارش تگرگ و وزش باد شدید در نهاوند به باغات نهاوند خسارت وارد شد اظهار کرد: این خسارات در دو بخش مزارع و باغات شهرستان بوده که باعث شکسته شدن شاخههای درختان و ریزش گلبوتهها شده است.
وی گفت: در حوزه زراعی عمده خسارات به مزارع گندم، جو، کلزا، گشنیز و چغندر و در حوزه باغی به درختان بادام و زردآلو بوده است که بر اساس براورد کارشناسان بیش از ۳۱ میلیارد تومان دچار خسارت شدهاند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند به سطح مزارع و باغات خسارتدیده اشاره کرد و افزود: در مجموع بیش از ۶۰۰ هکتار از باغات و بیش از 8 هزار هکتار از مزارع این شهرستان در اثر بارش تگرگ چند روز گذشته خسارت دیدهاند.
وی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند بیش از ۷۰ هزار هکتار زمین قابل کشت به صورت دیم و آبی وجود دارد اظهار کرد: از این میزان حدود ۵۰ هزار هکتار آن زیر کشت انواع محصولات کشاورزی قرار میگیرد.
شهرستان نهاوند به علت آب و هوای مساعد، بارندگیهای مناسب و موقعیت جغرافیایی مطلوب یکی از قطبهای اصلی کشاورزی استان است که در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی مقام اول استان را داراست.
از عمدهترین محصولات تولیدی بخش کشاورزی این شهرستان میتوان به گندم، جو، ذرت، کلزا، آفتابگردان، گشنیز، چغندرقند، لوبیا و نخود، خیار، سیب، هلو و شلیل، انواع آلو، گردو و گیلاس اشاره کرد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما