به گزارش پایگاه خبری گرو به نقل از”رودبار ما“، چاهبید روستایی که خاکی حاصلخیز و زرخیز دارد و زنده بودن چاهبید وابسته به جریان آب موتور پمپ های کشاورزی است و مردم این روستا به دلیل نبود شبکه های مناسب آبرسانی مجبورند از آب استحصال شده توسط پمپ های آب کشاورزی که غیر بهداشتی است، استفاده کنندو مردمان این روستا بر اثر این آبهای آلوده و روغن دار دچار خیلی از امراض غیر قابل درمان شده اند.
استفاده از آب استحصالی از پمپ های کشاورزی فقط در ایام کشت محصولات کشاورزی که این پمپ ها فعال هستند برای مردم روستا مقدور است و با پایان فصل کشاورزی و رسیدن تابستان روستائیان از همین منبع آب که از طریق آن مشکلات خود را حل می کردند یا محروم می شوند و یا به سختی به این منابع آب دسترسی پیدا می کنند و مشکلات مردم در فصل گرما به شدت افزایش پیدا می کند.
اهالی این روستا مشکلات خود را در قالب یک نامه به رئیس جمهور ارسال کردند که در ادامه متن ایبن نامه را می خوانید:
نامه اهالی روستایی بدون آب به رئیس جمهور
با عرض سلام خدمت رئیس جمهورمحترم آقای حسن روحانی امیدواریم حالتان خوب باشد.
درددلهایی داریم که باید به شما بگوییم.
-آقای رئیس جمهور روستای ما روستایی محروم است که در شهرستان رودبار جنوب استان کرمان واقع شده است.
-آقای رئیس جمهور روستای مامنبع تامین کننده آب آشامیدنی سالم ندارد روستای ما وسایلی برای تفریح کودکانمان ندارد.
-روستای ما اینترنت پرسرعت ندارد.
-درروستای ما خیلی از مردم به دلیل استفاده از آب موتور پمپ های دیزلی به دلیل روغن دار بودن ومخلوط این روغن ها با آب دچار بیماریهای زیادی از جمله بیماریهای کلیوی هستند که خیلی از آنها درحال حاضر تحت نظر پزشک قرار دارند.
-آقای رئیس جمهور روستاهای اطراف ما الان نزدیک ۱۵سال است که آب آشامیدنی دارند اما ما به هر نهادی مراجعه میکنیم جوابی به ما نمیدهند،چند نفر از روستای ما به خاطر استفاده از آب های آلوده الان دچار سنگ کلیه هستند وچند نفری هم دیالیزی شدند.
چرا کسی به فریاد محرومان نمی رسد کجا درد دلمان را بگوییم.
روستای ما خیلی محروم است حتی مردم پول ندارن نان برای خودشان تهیه کنند،اما هنور به ایرانی بودنمان افتخار میکنیم.
-چرا هیچ کس به حرف ما گوش نمیدهد
۱۵سال هست که ما از این اداره به اون اداره مراجعه میکنیم اما به ما میگویند بودجه نداریم.
-آقای رئیس جمهور ما هیچی نمیخواهیم فقط برای ما آب آشامیدنی سالم بیاورند،تا هرروز با بیماری عزیزانمان حیران وسرگردان شهرستانهای همجوار نشویم.
لطفا به داد این مردم بیچاره هم برسید.
وسلام
۹۵/۹/۴
جمعی از اهالی روستای چاهبید شهر جازموریان شهرستان رودبارجنوب استان کرمان
شایان ذکر است که روستای چاه بید در ۲۵کیلومتری جازموریان ازتوابع شهرستان رودبار جنوب استان کرمان واقع شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما