به گزارش پایگاه خبری گرو، احمد باقری اظهار کرد: با توجه به کاهش بارندگی در سالهای اخیر و افت سطح آبهای زیرزمینی، جهاد کشاورزی نهاوند تلاش کرده کشاورزان را به سوی کشتهای کمآببر سوق دهد.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند در بخش زراعت و در بخش باغات، کشاورزان را به استفاده از سیستم آبیاری نوین و آبیاری قطرهای تشویق و ترغیب کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با اشاره به توسعه کشتهای گلخانهای در نهاوند گفت: طی چند ماه اخیر در شهرستانها سهمیهای برای توسعه گلخانهها در نظر گرفته شده که سهمیه نهاوند، احداث 15 هکتار گلخانه جدید است.
وی با بیان اینکه متقاضیان در شهرستان نهاوند برای احداث 40 هکتار گلخانه ثبت نام کردهاند، افزود: در این راستا تشکیل پرونده انجام شده است.
باقری بیان کرد: کسانی که در شهرستان نهاوند متقاضی احداث گلخانه هستند باید از 14 اداره استعلام بگیرند و بعد از استعلام برای دریافت موافقت اصولی و پروانه تأسیس معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه بعد از این مراحل، افراد برای دریافت تسهیلات بانکی معرفی خواهند شد، اضافه کرد: برای متقاضیان احداث گلخانهها تسهیلات بانکی با سود مناسب در نظر گرفته شده است.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با بیان اینکه بابت احداث هر هزار متر گلخانه 80 تا 100 میلیون تومان وام با سود 10 درصد پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: متقاضیان باید از امور آب، منابع طبیعی، محیط زیست، دامپزشکی، هواشناسی، اداره گاز، اداره برق، میراث فرهنگی، مخابرات و امور اراضی جهاد کشاورزی نهاوند استعلام بگیرند.
وی تاکید کرد: برای توسعه گلخانهها، با وجود سهمیهای که برای نهاوند در نظر گرفته شده، اما محدودیت و مشکلی در تأسیس گلخانهها نداریم.
باقری به شهرک گلخانهای نهاوند اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک شهرک گلخانهای در سطح 9 هکتار و تعدادی واحد گلخانهای مستقل در شهر برزول وجود دارد که 50 درصد این گلخانهها فعال شده و 50 درصد آنها غیرفعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: علت غیرفعال شدن 50 درصد شهرک گلخانهای سوء مدیریت مالکان، اشتغال آنها به مشاغل دیگر و عدم تجربه آنها بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: در حال حاضر نیز پیگیر احداث فاز دوم شهرک گلخانهای شهر برزول هستیم و در نظر داریم گلخانههای غیرفعال این شهرک را فعال کنیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما