علی جعفری اظهار داشت: بیش از 20 هزار نفر در هشت روز گذشته از این مکان تاریخی و طبیعی در شهرستان نهاوند دیدن کرده اند.
جعفری افزود: سراب گیان نهاوند در 21 کیلومتری جنوب غربی نهاوند و در دامنه کوه های گرین با وسعت بیش از 100 هکتار جنگل طبیعی واقع شده است.
وی افزود: وجود چشمه بی نظیر و خروشان آب سراب گیان با خروجی دو هزار و 500 لیتر در ثانیه بر جاذبه های طبیعی آن افزوده و مهمترین مرکز گردشگری طبیعی استان همدان محسوب می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان نهاوند عنوان کرد: حمام حاج اقا تراب و موزه مشاهیر نهاوند نیز با 12 هزار و 500 نفر بازدید کننده دومین مکان تاریخی پر بازدید در نهاوند بوده است.
علی جعفری گفت: حمام تاریخی حاج اقا تراب نهاوند در بافت قدیمی علی اباد واقع شده و بنای آن 670 متر مربع و دارای دو بخش مردانه و زنانه مجزا است.
جعفری افزود: در سردر ورودی این بنا کتیبه ای نصب شده که نام بانی حمام و تاریخ ساخت آن را سال1230هجری شمسی در زمان ناصرالدین شاه قاجار بیان می کند ولی به سبک دوران صفویه ساخته شده است.
وی اظهار داشت: حمام تاریخی حاج آقا تراب نهاوند در سال 1356 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان نهاوند در ادامه گفت: موقعیت ویژه جغرافیایی نهاوند به لحاظ آب و هوا و کوه های مرتفع باعث بارش های نسبتاً مناسبی در سطح شهرستان شده به گونه ای که این شهرستان به عنوان سرچشمه اصلی بزرگترین رود کشور یعنی کرخه مطرح است و به واسطه آب فراوان به شهر سراب ها معروف شده است.
علی جعفری بیان داشت: نهاوند در زمینه جاذبه های تاریخی و گردشگری در غرب کشور از شهرهای مهم به حساب می آید و معبد لائودیسه، مسجد جامع نهاوند، مقبره شیخ ابوالعباس نهاوندی، پل زرامین و خانه صمصام از دیگر مراکز مهم تاریخی و گردشگری نهاوند به حساب می آیند.
دیدگاه شما