سرهنگ عباس نظری فرمانده نیروی انتظامی نهاوند در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گرو گفت : با توجه به سابقه بروز حادثه در ایام پایانی سال در شهر نهاوند امسال با برگزاری جلسات و نشست های متعدد با مسئولین شهرستان سعی در کاهش خسارات و صدمات چهارشنبه سوری و شب عید نهاوند داریم .
نظری افزود : تمام واحد های خدمات رسان و واحدهای درون و بیرون سازمانی با تعامل و برنامه ریزی و شرح وظایف مشخص شده اند و آمادگی کامل دارند تا انشا الله از وقوع حوادث جلوگیری شود.
وی گفت : نیروی انتظامی با همکاری آموزش و پرورش جلساتی را با موضوع خطرات و آسیب های چهار شنبه آخر سال در مدارس و برای دانش آموزان برگزار کرده تا آنها را هرچه بیشتر با آسیبهای این ایام آشنا و راههای جلوگیری از این حوادث را به آنها یاد دهد .
وی گفت : نصب بنر و پلاکارد در میادین و خیابان های نهاوند با موضوع خطرات مواد محترقه و چهارشنبه سوری انجام شده و توزیع بروشور در سطح شهر از دیگر اقدامات فرهنگی نیروی انتظامی نهاوند است.
وی در پایان گفت :دراسفند ماه امسال 1800 کیلو گرم مواد اولیه ساخت مواد محترقه و بیش از 60 هزار عدد از انواع مختلف ترقه در نهاوند کشف و ضبط شده است .
دیدگاه شما