تازه های سایت

کد مطلب: 58720
25. ارديبهشت 1404 - 7:08
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند خبر داد:
برگزاری مراسم گرامیداشت شهیدان خدمت در‌ نهاوند
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور مردم شهیدپرور نهاوند در مصلای این شهر برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حجت‌الاسلام والمسلمين حسین گروسی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گرو نهاوند» گفت: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و وظیفه ما گرامیداشت یاد این عزیزان و ادامه دادن راه شهدا است.

وی اظهار داشت: در همین راستا و در پاسداشت مقام شهدای خدمت مراسم‌ها و برنامه‌های فرهنگی و معنوی خوبی در شهرستان تدارک دیده شده است.

گروسی ادامه داد: در آستانه‌ سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و شهدای همراه ایشان جلسه هماهنگی برنامه‌ها در فرمانداری شهرستان برگزار و برای اجرای بیش از ۸۰ برنامه در این ایام هماهنگی‌های لازم انجام شد.

وی بیان کرد: مراسم سالروز عروج شهیدان پرواز اردیبهشت شهید آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با حضور مردم شهید‌پرور نهاوند در مصلای این شهر برگزار می‌شود.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: شعار محوری و سراسری اولین سالگرد این شهدای عزیز شهدای خدمت خادمان حرم ایران تعیین شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به مزین شدن عنوان شهدای خدمت برای این بزرگواران، باید وظیفه همه مسئولان خدمت به مردم باشد.

گروسی عنوان کرد: برای خدمت به مردم در این ایام میز خدمت در مکان نماز جمعه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سرکشی از خانواده شهدا و غبارروبی گلزار شهدای نهاوند نیز برنامه‌ریزی شده است، افزود: در سطح ۵۴ مسجد شهرستان برنامه‌های گرامیداشت اولین سالگرد شهدای خدمت برگزار می‌شود.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند اظهار داشت: با هماهنگی با بخشداران در سطح بخش‌های چهارگانه نهاوند‌ نیز برنامه‌هایی تدارک دیده و اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: برنامه محوری و اصلی شهرستان نیز روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح با حضور مردم گرانقدر نهاوند در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) انجام می‌شود.

گروسی در پایان گفت: سخنران مراسم نهاوند حجت الاسلام والمسلمين رحيمی رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات خواهد بود.

دیدگاه شما