تازه های سایت

کد مطلب: 58479
21. فروردين 1404 - 8:05
معاون امور دام جهاد کشاورزی نهاوند خبر داد:
تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز استان در نهاوند
معاون امور دام جهاد کشاورزی نهاوند گفت: دامداران نهاوندی سالانه بیش از سه هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

 صادق ظفری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی گرو نهاوند گفت: شهرستان نهاوند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و مزارع و مراتع غنی شرایط مناسبی برای‌ پرورش دام دارد.

وی اظهار داشت: در این شهرستان حدود ۴۰۰ هزار رأس دام سبک و سنگین وجود دارد و نهاوند را به قطب دامداری استان همدان تبدیل کرده است.

ظفری افزود: دامداران نهاوند بیش از ۲۵ درصد گوشت قرمز و با‌کیفیت استان را تولید می‌کنند.

وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ هزار رأس دام سبک در نهاوند وجود دارد و سالانه بیش از سه هزار تن گوشت قرمز توسط دامداران نهاوندی تولید می‌شود.

معاون امور دام جهاد کشاورزی نهاوند گفت: این حجم از تولید علاوه بر نیاز شهرستان به شهرهای هم‌جوار و استان‌های قم، لرستان و اصفهان بر اساس مجوزهای لازم ارسال می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از سه هزار تن انواع نهاده‌های دامی در اختیار دامداران قرار داده شده است تا تولید را ادامه دهند.

ظفری اظهار داشت: این نهاده‌ها شامل جو، ذرت، کنجاله سویا و سبوس است و در نوبت‌های مختلف در اختیار دامداران قرار گرفته است.

وی بیان کرد: هر کمک و‌ مساعدتی که در توان این اداره باشد را در اختیار دامداران قرار می‌دهیم تا تولید در این زمینه را افزایش دهیم.

دیدگاه شما