تازه های سایت

کد مطلب: 58473
21. فروردين 1404 - 7:37
شهردار نهاوند از اجرای طرح‌های گردشگری و مهم به زودی در این شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، مجید یوسفی‌نوید با بیان اینکه طرح‌های گردشگری شهرداری برای نهاوند بسیار خاص و بی‌نظیر است که توسط سرمایه‌گذار اجرا خواهد شد گفت: طرح‌های آماده افزون بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان و شامل ایجاد تله‌کابین، تله‌سیژ و مراکز تفریحی و فرهنگی است.

او با بیان اینکه پردیس سینمایی و پارکینگ چندمنظوره شهرستان نیز در روز‌های آتی تعیین تکلیف می‌شود، افزود: افتتاح فاز دوم نیروگاه خورشیدی شهرداری و اتصال سامانه‌ها به نیروی خورشیدی نیز انجام می‌شود که شهرداری نهاوند اولین شهرداری در کشور است که از این سامانه استفاده می‌کند.

شهردار نهاوند تأکید کرد: شهربازی شهرستان نهاوند با ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری پیشرفت داشته، سرمایه‌گذار کار را با فنس کشی شروع کرده و در هفته آینده نسبت به نصب صندلی‌ها و وسایل بازی کار را ادامه خواهد داد.

یوسفی‌نوید با اشاره به تغییر رویکرد پارک‌ها افزود: بازسازی پارک‌های متروکه شهرستان را آعاز کرده‌ایم که در اولین گام بازسازی پیاده راه پارک ولی عصر(عج) با رویکرد پارک نور آغاز شده است که در سال‌های آینده به یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر نهاوند تبدیل می‌شود.

دیدگاه شما