تازه های سایت

کد مطلب: 58472
21. فروردين 1404 - 7:35
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند شهید سیدمرتضی آوینی را «روایتگر شرف ملت ایران» و «نماد هنر متعهد انقلابی» خواند و گفت: ایشان با قلم و دوربین خود ارزش‌های والای انقلاب اسلامی را به نسل‌های آینده منتقل کرد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، سرهنگ علی مختاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در نهاوند با اشاره به گرامیداشت روز ملی فناوری هسته‌ای و سی‌اُمین سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای هسته‌ای، اظهار کرد: فناوری هسته‌ای را نه تنها یک دستاورد علمی، بلکه باید «سپر دفاعی و موتور محرکه توسعه» ایران اسلامی توصیف کرد.

وی بیان کرد: روز ملی فناوری هسته‌ای، روز تجلی اراده پولادین ملتی است که با وجود تمامی تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی، توانست قله‌های رفیع علم و فناوری را فتح کند.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند افزود: این دستاوردها، مرهون خون پاک شهیدان هسته‌ای ماست؛ شهیدانی همچون فخری‌زاده‌ها، شهریاری‌ها و علی‌محمدی‌ها که با نثار جان خود، عزت و اقتدار را برای ایران به ارمغان آوردند.

وی با تأکید بر نقش حیاتی فناوری هسته‌ای در پیشرفت کشور، افزود: فناوری هسته‌ای تنها محدود به حوزه انرژی نیست، بلکه در حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، صنعت و امنیت ملی نیز نقش تعیین‌کننده‌ای دارد، این فناوری، نه تنها یک دستاورد علمی، بلکه یک سپر دفاعی در برابر تهدیدات دشمنان و یک موتور محرکه برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور است.

مختاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سید مرتضی آوینی، او را «روایتگر شرف ملت ایران» و «نماد هنر متعهد انقلابی» خواند و بیان کرد: شهید آوینی با قلم و دوربین خود، حماسه‌های دفاع مقدس را به تصویر کشید و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی را به نسل‌های آینده منتقل کرد، او نه تنها یک مستندساز برجسته، بلکه یک اندیشمند و متفکر بزرگ بود که با آثار خود، به تبیین گفتمان انقلاب اسلامی پرداخت.

وی با تأکید بر لزوم ادامه راه شهدا، گفت: ما باید با تکیه بر توان داخلی و با الهام از خون پاک شهیدان، در مسیر پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی گام برداریم؛ امروز، وظیفه ما است که با تلاش و کوشش بی‌وقفه، ایران را به قله‌های رفیع افتخار و سربلندی برسانیم.

 

دیدگاه شما