به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، پارک نوحآوند در شهرستان نهاوند به یکی از مقاصد محبوب برای مسافران نوروزی تبدیل شده است.
این پارک در محل عبور مسافران و گردشگران است و امکانات خوبی برای مسافران در این مکان توسط شهرداری تدارک دیده شده است.
امسال پارک فرامنطقهای نوحآوند که توسط شهرداری نهاوند احداث شده به عنوان ستاد مرکزی استقبال از مسافران نوروزی است و روزانه تعداد زیادی از گردشگران از کشتی حضرت نوح که در این پارک ساخته شده بازدید میکنند.
در محل پارک نوحآوند و در داخل ساختمان کشتی حضرت نوح نمایشگاه صنایعدستی و سوغات نهاوند در ۲۰ غرفه ایجاد شده و در معرض دید گردشگران و مسافران نوروزی است.
در این نمایشگاه انواع صنایعدستی از جمله مبلمان و منبت نهاوند، فرش، گلیم، سفال، جواهرات تزئینی، تزئینات و تولیدات چوبی و سوغات تازه نهاوند به نمایش گذاشته شده است.
دیدگاه شما