تازه های سایت

کد مطلب: 58236
10. اسفند 1403 - 14:34

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا محمدی امام جمعه نهاوند در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به فرا رسیدن ماه مهمانی خدا گفت: ماه رمضان برکات زیادی دارد و ماه فرصت استفاده و بهره‌مندی از قرآن و معارف الهی و دینی است.

وی اظهار داشت: نگه داشتن حرمت ماه رمضان و گناه نکردن در این‌ ماه مهم است که رعایت های لازم در این مورد باید انجام شود.

امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از خطبه‌ها افزود: با توجه به ایام پایانی سال و روز احسان و نیکوکاری توقع است هرکس با هر توانی دارد در شب عید به کمک فقرا و نیازمندان بیاید و این اقدام ذخیره‌ای برای آخرت خیران است.

وی با اشاره به تشییع شهدای مقاومت بیان کرد: در هفته گذشته مراسم تشییع باشکوه شهدای مقاومت برگزار شد که موجب حیرت جهانیان شد و همه اقتدار مقاومت را دیدند.

محمدی ادامه داد: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ جبهه مقاومت توسعه پیدا خواهد کرد و این مراسم نمونه برجسته این گسترش را دیدیم.

امام جمعه نهاوند افزود: این اجتماع نشان داد که در میدان، مقاومت دست برتر را دارد و هر طرح سازشی مردود است و این اجتماع کار اثرگذار و مهمی بود.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم اظهار داشت: دولت محترم تصمیماتی برای شب عید اتخاذ کرده و دولت‌مردان و رئیس جمهور به این مورد توجه دارد هرچند که برخی زیر مجموعه‌های دولت توجه ندارند و یا نمی‌خواهند به این موضوعات توجه داشته باشند.

محمدی ادامه داد: این مردم عزیز در عرصه‌های مختلف حضور پیدا کردند و کم‌کاری برخی از مسئولان در خدمت به مردم واقعاً پذیرفتنی نیست.
 
امام‌ جمعه نهاوند گفت: دولت باید برای معیشت مردم نقش ویژه‌ای ایفا کند و در آستانه سال حدید و ماه رمضان باید شبانه‌روزی کار کنند تا دغدغه مردم کم‌تر شود.

وی با اشاره به برخی از این سیاست‌ها اظهار داشت: این سیاست‌ها هم حمایتی و هم نظارتی باید باشد که برای قشر آسیب‌پذیر و نیازمند جامعه این حمایت‌ها در قالب‌های مختلف مانند یارانه و بسته‌های معیشتی می‌تواند انجام شود.

محمدی ادامه داد: سیاست‌های نظارتی هم باید باشد و باید با افرادی که احتکار و بازار سیاه درست کرده و تخلف می‌کنند، برخورد شود.

امام جمعه نهاوند گفت: نهادهای نظارتی و مسئولان مرتبط با بازار به صورت محسوس و نامحسوس می‌توانند بر بازار نظارت کنند و بخشی از مشکلات مردم در این حوزه را کاهش دهند.

دیدگاه شما