تازه های سایت

کد مطلب: 58209
1. اسفند 1403 - 12:09
ویژه برنامه جشن روز جوان به‌میزبانی اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، این برنامه با حضور امام جمعه، فرماندار و سایر مدیران شهرستان نهاوند همراه بود و در بخشهای مختلفی از جمله سخنرانی، مرشد خوانی، دکلمه خوانی و هنرنمایی آموزشگاه موسیقی نکیسا به منظور معرفی و تجلیل از جوانان موفق شهرستان در عرصه های مختلف برگزار گردید.

 شایان ذکر است امام جمعه و فرماندار در صحبت‌های خود، اهمیت حضور جوانان در پیشرفت و شکوفایی شهرستان و نظام جمهوری اسلامی درعرصه های مختلف را  یادآور شدند.

همچنین در این برنامه مقرر شد همزمان با روز درخت کاری در مجموعه ورزشی علیمرادیان درخت جوانی کاشته و نام جوانان موفق شهرستان روی این درخت ثبت شود.

گفتنی است در پایان مراسم از جوانان موفق شهرستان در همه عرصه ها تجلیل به عمل آمد.

 

دیدگاه شما