تازه های سایت

کد مطلب: 58166
2. اسفند 1403 - 8:08
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند گفت: سپاه نهاوند طی سال جاری بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به ۱۸۲ نفر از واجدین شرایط در بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علی مختاری با اشاره به نقش بسیج سازندگی در اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌آفرینی اظهار کرد: ۱۷ اردیبهشت، سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شد که گام مهمی در راستای محرومیت‌زدایی و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور است.

وی با بیان اینکه پس از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با وزارت کشاورزی، در سال ۱۳۷۹ رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمان تشکیل سازمان بسیج سازندگی را صادر کردند، تصریح کرد: این شجره طیبه که از بدنه جهادگران انقلابی نشأت گرفته است، در طول سالیان گذشته اقدامات چشمگیری را در راستای کاهش محرومیت و ایجاد اشتغال پایدار به منصه ظهور رسانده است.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های اصلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه خدمات‌رسانی به جامعه، محرومیت‌زدایی و اشتغال‌آفرینی است که با محوریت بسیج سازندگی انجام می‌شود.

وی افزود: این سازمان با بهره‌گیری از نیروهای متعهد و تخصص‌محور توانسته در عرصه‌های گوناگون، بستری برای ایجاد فرصت‌های شغلی و تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم کند.

مختاری گفت: طی سال جاری، سپاه ناحیه نهاوند با تمرکز بر طرح‌های اقتصاد مقاومتی، توانسته است گام‌های مهمی در راستای اشتغال‌زایی و رفع محرومیت بردارد که این اقدامات شامل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه و ایجاد کارگاه‌های تولیدی و تعاونی‌های اشتغال‌زایی بوده است.

وی افزود: در همین راستا، سپاه نهاوند طی سال جاری بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه با سود ۷ درصد را به ۱۸۲ نفر از واجدین شرایط در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله پرورش قارچ، پرورش دام، پرورش مرغ بومی و شترمرغ، پرورش زنبور عسل، کشت گیاهان دارویی، قالیبافی، خیاطی، گلخانه‌داری، شیرینی‌پزی، مبل و منبت، تأسیس مهدکودک قرآنی، طرح‌های دانش‌بنیان و چرم‌دوزی پرداخت کرده است.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند همچنین به سایر اقدامات انجام‌شده توسط بسیج سازندگی در سال جاری اشاره کرد و افزود: ایجاد و راه‌اندازی ۸ صندوق قرض‌الحسنه برای ۱۷۰ نفر، راه‌اندازی دو تعاونی مردم‌یار برای اشتغال و حمایت از ۶۰۰ نفر، ایجاد دو کارگاه گوهرتراشی با اشتغال‌زایی برای ۱۶ نفر، راه‌اندازی ۴۵ کارگاه صنایع دستی خرد با ایجاد اشتغال برای ۴۵۰ نفر، ایجاد دو کارگاه تولید میوه خشک و صنایع تبدیلی که برای ۳۷ نفر فرصت شغلی فراهم کرده است.

وی تأکید کرد: بسیج سازندگی به عنوان یک نهاد انقلابی، در کنار سایر فعالیت‌های جهادی، توانسته است اعتماد مردم را جلب کرده و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی، به الگویی موفق در سطح کشور تبدیل شود، ما در سپاه نهاوند مصمم هستیم، این مسیر را با قوت بیشتر ادامه داده و گام‌های بلندتری در خدمت‌رسانی به مردم منطقه برداریم.

مختاری با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در طرح‌های بسیج سازندگی گفت: موفقیت طرح‌های مختلف ما، مدیون همراهی و حمایت مردم است و امیدواریم بتوانیم با توسعه این برنامه‌ها، گام‌های بزرگ‌تری برای محرومیت‌زدایی و کارآفرینی مناطق محروم برداریم.

وی در ادامه از فرمان مقام معظم رهبری، سازمان بسیج سازندگی به‌عنوان بازوی اصلی محرومیت‌زدایی کشور یاد و بیان کرد: سازمان بسیج سازندگی پروژه‌های متعددی را در راستای حمایت از تولید داخلی، استفاده از ظرفیت‌های بومی، اشتغال‌آفرینی و توسعه پایدار اجرا کرده است، این سازمان، علاوه بر حمایت‌های مالی، با آموزش و توانمندسازی مردم مناطق محروم، بسترهای لازم برای خودکفایی اقتصادی و اجتماعی را فراهم آورده است.

فرمانده سپاه ناحیه نهاوند به نقش بسیج سازندگی در توسعه پایدار اشاره و اظهار کرد: عملکرد بسیج سازندگی تنها به ارائه تسهیلات محدود نشده، بلکه با شناسایی دقیق نیازهای مناطق مختلف و بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای جهادی، توانسته محروم‌ترین نقاط کشور را به بستری برای توسعه اشتغال و خودکفایی مبدل کند، این تلاش‌ها هم‌راستا با سیاست‌های کلان نظام برای تحقق اقتصاد مقاومتی و گسترش عدالت اجتماعی به شمار می‌رود و نشان‌دهنده عزم جدی برای رفع موانع اشتغال و توسعه روستاها و شهرهای کوچک است.

وی گفت: سپاه با اتکا به مأموریت‌های انقلابی و اسلامی خود، مسیر خدمت‌رسانی و گره‌گشایی از نیازهای مردم را ادامه می‌دهد و بسیج سازندگی یکی از شاخص‌ترین مصادیق این تلاش ارزشمند محسوب می‌شود.

دیدگاه شما