استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در پیشگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد اینکه مواد غذایی را چگونه مصرف کنند تا دچار یبوست نشوند و مردم باید بدانند استفاده کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد.
حاجی فرجی به اهمیت نوشیدن آب در طول روز اشاره کرد و گفت: اینکه افراد فکر میکنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند باور غلطی است و هر فرد باید در روز به مقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماریهای گوارشی که در نتیجه کم آبی بدن بهوجود میآید در امان باشد.
وی به نحوه استفاده درست از حبوبات اشاره کرد و افزود: حبوبات به دلیل عوارض نفخی که در پی دارند باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را در پی نداشته باشند.
این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعم دار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوهها و غذاهای سالم تاکید کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و نیز نرمشهای صبحگاهی قبل از خوردن صبحانه را در پیشگیری از یبوست بسیار مهم دانست.
دیدگاه شما