به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، علی جلالوند در نشست خبری با اصحاب رسانه نهاوند گفت: این شهرستان بهعنوان سومین شهر بزرگ استان همدان دارای ۱۸۶ روستا است که ۱۷ روستا زیر ۲۰ خانوار و ۱۶۹ روستا بالای ۲۰ خانوار است.
وی اظهار داشت: نقشه طرح هادی برای ۱۶۸ روستای بالای ۲۰ خانوار تهیهشده و تنها یک روستا (قلعه بارودآب) به علت واقعشدن در مجاورت مسیر جاده نهاوند به ملایر نیاز به جابهجایی دارد که شامل طرح هادی نمیشود.
جلالوند بیان کرد: بر این اساس تاکنون طرح هادی ۷۵ روستا بازنگری شده و افق ۱۰ ساله ۹۴ روستا به اتمام رسیده و بار دیگر باید بازنگری شوند و برای تحقق این موضوع نیازمند تأمین اعتبار هستیم.
وی بابیان اینکه از ۱۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان، تاکنون اجرای طرح هادی در ۱۳۸ روستا آغازشده و در ۱۵ روستا بهسازی نیز به اتمام رسیده است، گفت: بهسازی ۴۷ روستا هم نیمه تکمیل است و ۳۱ روستا در انتظار بهسازی بنیاد مسکن هستند.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند ادامه داد: امیدواریم در آینده نزدیک با تخصیص اعتبارات بتوانیم جشن اتمام اجرای فاز نخست بهسازی را در چهار بخش شهرستان برگزار کنیم.
وی عملیات بهسازی شامل ساماندهی گلزار شهدا، اجرای جوی و جدول، کانال سنگی، پل بتنی، دیوار ساحلی، جداره سازی، سنگفرش معابر، جابجایی شبکه برق، زیرسازی و آسفالت را ازجمله پروژههای عمرانی انجامشده عنوان کرد.
جلالوند گفت: از ابتدا تابهحال در ۱۰۱ روستای این شهرستان عملیات آسفالتریزی انجامشده که سال گذشته در ۲۳ روستا با مساحتی بالغبر ۱۶۴ هزار مترمربع و تناژی بالغبر ۲۴ هزار تن انجام شد که تاکنون این حجم کار بیسابقه بود و رضایتمندی مردم را به همراه داشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: سال گذشته ۶۴ پروژه عمرانی با ۲۳۲ میلیارد ریال اعتبار در ۴۷ روستا و همچنین ۳۵۰۰ متر طول جدولگذاری، ۴۷۰ متر طول کانال سنگی اجرا شد.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: از سال گذشته تاکنون از محل اعتبارات ۸۲ پروژه عمرانی با ۲۷۱ میلیارد ریال اعتبار در ۶۵ روستای این شهرستان در حال اجرا است.
وی ادامه داد: در اجرای ۶۵ هزار مترمربع آسفالت در ۱۰ روستا بالغبر ۱۰ هزار تن اسفالت استفادهشده و هفت روستای دیگر نیز در حال انجام است و سایر پروژههای زیرسازی و ابنیه نیز در حال انجام است.
جلالوند افزود: برای امسال پروژههای متعددی پیشبینیشده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم تا بتوانیم عملیات اجرایی این پروژهها را آغاز کنیم.
وی اظهار داشت: برای پرداخت مطالبات پیمانکاران و شروع عملیات اجرایی جدید در سال جاری بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیصیافته نیاز داریم که امیدوارم با مساعدت نماینده و فرماندار توجه ویژهای به اعتبارات پروژههای این بنیاد شود.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند در بخشی از گزارش خود شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای نهاوند را ۶۵ درصد اعلام کرد و گفت: در روستاهای نهاوند نسبت به شاخص کشوری که ۶۲ درصد است جایگاه قابل قبولی داریم.
جلالوند به حوزه صدور سند مالکیت هم اشارهای کرد و افزود: ۲۲ هزار و ۳۹ جلد سند روستایی در ۱۲۵ روستا و سه هزار ۴۵۸ جلد سند در سه شهر گیان، فیروزان و برزول و درمجموع به تعداد ۲۵ هزار ۴۹۷ جلد سند مالکیت صادرشده است که شاخص سنددار شدن ۹۴ درصد است.
وی با اشاره به تأمین زمین موردنیاز طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در روستاها بیان کرد: این طرح در ۲۰ روستا با همکاری خوب منابع طبیعی در حال انجام است که با همکاری و تعامل دوجانبه بسیاری از مشکلات مردم بهویژه روستائیان رفع میشود و مشکل مسکن روستایی و تأمین زمین جهت مهاجرت معکوس و جوانی جمعیت مرتفع خواهد شد.
مدیر بنیاد مسکن نهاوند در پایان گفت: در حوزه پنجره واحد پاسخ الکترونیکی به استعلامات و مجوزهای صدور پروانه که موجب شده خواسته روستاییان با دقت بیشتر و پاسخ سریعتر انجام شود در خصوص تعداد و کیفیت و سرعت انجام کار دارای رتبههای نخست کشوری هستیم.
دیدگاه شما