وی تصریح کرد: پروندههای تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی شهرستان به ۲۳ شعبه بانکهای عامل معرفی شده و کار پذیرش پروندهها و انعقاد قراردادها نیز انجام شده اما در حال حاضر پرداخت این تسهیلات در شش بانک متوقف شده است که البته این مشکل فرااستانی بوده و باید در سطح ملی حل شود.
نثاری افزود: علاوه بر این، برخی از بانکها در شهرستان برای پرداخت این تسهیلات تنوع ضمانتی، بحث اعتبارسنجی و ضامن کارمند را مطرح میکنند که برای حل این مشکلات در سطح استان هم پیگیری کردیم که نتیجهای نداشت و باید این مشکل در سطح ملی پیگیری شود که امیدواریم استاندار این مهم را پیگیری کند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای مقاومسازی مسکن روستایی در شهرستان هزینه شده است، تأکید کرد: در حال حاضر ۲۱ هزار و ۶۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان نهاوند که معادل ۹۰ درصد است، مقاومسازی شدهاند و ۲۲ هزار و ۹۴۰ جلد سند مالکیت روستایی معادل ۹۶ درصد واحدهای مسکن روستایی در شهرستان صادر شده است.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند در ادامه به اجرای طرح هادی در شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان نهاوند دارای ۱۶۹ روستا است که همه این روستاها تعیین محدوده شدهاند و عملیات اجرایی طرح هادی در ۱۰۰ روستای شهرستان در دست اقدام قرار دارد.
نثاری یادآور شد: از این ۱۰۰ روستا فاز اول طرح هادی که شامل جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت است، در ۶۲ روستا به اتمام رسیده و در ۱۶ روستای شهرستان نیز فاز دوم طرح هادی به اتمام رسیده است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع برای اجرای طرح هادی و بهسازی در روستاهای شهرستان تاکنون ۱۲۵ میلیارد تومان هزینه شده است، تأکید کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی تکمیل فاز اول طرح هادی در ۳۸ روستایی شهرستان در دست اقدام قرار دارد./ایسنا
دیدگاه شما