به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، ابوالقاسم بنیهاشمی اظهار کرد: با توجه به اهمیت راه در زندگی عشایری و به منظور سهولت در رفت و آمد ۱۹ کیلومتر از راههای عشایری نهاوند طی هفته گذشته تسطیح و مرمت و بازسازی شد.
وی افزود: راههای مرمت شده در مناطق گنبد کبود، ورازانه و اسدآباد این شهرستان قرار گرفتهاند که در اثر بارشهای زمستان گذشته و بهار امسال تخریب شده و رفت و آمد از آنها با مشکل همراه بود.
رئیس اداره امور عشایری نهاوند با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵ کیلومتر راه عشایری در شهرستان وجود دارد افزود: برای بازسازی این راه از ماشینآلات سنگین به صورت اجارهای استفاده شده که در این رابطه ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی گفت: عشایر وارد شده به نهاوند هنگام کوچ از مناطق گرمسیری در ۲۱ سامانه عشایری که عمدتا در دامنه رشتهکوه گرین قرار گرفتهاند در مناطق مختلف مستقر شده و به مدت ۶ ماه در منطقه حضور پیدا میکنند.
بنیهاشمی ادامه داد: خدمات ارائه شده شامل تأمین و توزیع نهادههای دامی، توزیع آرد خانهپزی و تسهیلات است، همچنین خدمات عمرانی در این بخشها احداث و اجرا میشود.
وی بیان کرد: راه دسترسی، ابنیه فنی، آبرسانی، تأمین آب شرب و پایدار و مسائل دیگر در حوزه کارهای عمرانی در حیطه وظایف امور عشایری است که با توجه به تخصیص اعتباری که داریم انجام میشود.
رئیس اداره امور عشایری نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند مجموعا یکهزار و ۸۵۰ خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ نفر و ۳۵۰ هزار راس دام سبک به مدت ۶ ماه وجود دارد.
وی از ارائه خدمات لازم در زمینه تامین روشنایی عشایر خبر داد و گفت: به منظور تامین روشنایی تاکنون ۲۶۸ پنل خورشیدی بین آنان توزیع شده و وزارت نیرو در نظر دارد سایر خانوارها را نیز به پنل خورشیدی مجهز کند.
بنیهاشمی گفت: طی بازدیدی که اخیرا از سامانههای عشایری صورت گرفته، خواستار احداث حمام سیار و برگزاری کلاسهای آموزشی برای فرزندانشان شدهاند که امیدواریم با تامین اعتبار لازم بتوان به این نیازها را پاسخ داد.
دیدگاه شما