تازه های سایت

کد مطلب: 52829
7. ارديبهشت 1402 - 7:14
رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند گفت: بیش از ۱۴۰۰ نفر متقاضی مسکن ملی در شهرستان نهاوند واجد شرایط هستند که تاکنون ۹۰۱ نفر متقاضی تعیین‌تکلیف نهایی شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علیرضا نثاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از سال ۹۹ که پروژه نهضت ملی مسکن کلید خورد، در شهرستان نهاوند در مجموع ۸۴۴۱ نفر متقاضی در شش فاز ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۳۴۶ نفر متقاضی از شهر نهاوند، ۵۶۳ نفر از شهر فیروزان، ۳۷۴ نفر از شهر گیان و ۱۵۸ نفر از شهر برزول ثبت‌نام کردند.

وی افزود: از تعداد ۸۴۴۱  نفر متقاضی که برای پروژه نهضت ملی مسکن در شهرستان ثبت‌نام کردند، در فرآیند پالایشی که توسط راه و شهرسازی صورت گرفت، ۵۹۰۲ نفر رد درخواست شدند چراکه شرایط لازم را نداشتند و در ۵۳۱ ثبت‌نامی نیز سرپرست نامشخص بود.

نثاری ادامه داد: در مجموع تعداد متقاضیانی که برای پروژه مسکن ملی در شهرستان واجد شرایط بودند، بیش از ۱۴۰۰ نفر هستند که ۹۰۱ نفر تعیین‌تکلیف نهایی شده‌اند و مابقی نیز در دست اقدام قرار دارند.

وی تصریح کرد: از این ۹۰۱ نفر متقاضی واجد شرایط، برای ۳۶۵ نفر در قالب سه پروژه ۲۷۴ واحدی، ۴۶ واحدی و ۴۵ واحدی توسط بنیاد مسکن شهرستان ساخته می‌شود که در دست اقدام قرار دارد و ۵۳۶ نفر هم در قالب گروه ساخت انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن نهاوند اضافه کرد: از ۵۳۶ نفری که در قالب گروه‌های ساخت است، به ۳۳ نفر در قالب ۱۱ گروه سه نفره در سال گذشته زمینشان را تحویل دادیم و ۵۰۳ نفر نیز طی روزهای آینده از طریق پیامک به آنها فراخوان می‌زنیم که گروه‌بندی و تحویل زمین‌هایشان انجام ‌شود.

نثاری تأکید کرد: زمین‌ها باید توسط راه و شهرسازی آماده‌سازی و به ما تحویل داده شود و با تحویل زمین‌ به متقاضیان، ما آن‌ها را برای دریافت پروانه ساخت به شهرداری معرفی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بحث آزمایش خاک و مجری ساختمان برای پروژه نهضت ملی مسکن شهرستان نیاز است، یادآور شد: براساس دستور وزارت راه و شهرسازی برای هر قطعه زمین باید آزمایش خاک و هم مجری جداگانه انجام شود که این موضوع برای متقاضیان به علت مشکلات مالی موجب کندی استقبال شده است.

نثاری بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی برای حل این مشکل می‌تواند طی یک تفاهم‌نامه یا دستوالعمل خاص این هزینه‌ها را تعدیل و برای تسریع در فرایند اجرایی با ارائه بسته‌های حمایتی مساعدت کند.

وی با بیان اینکه موضوع نظارت و کنترل ضوابط فنی در اجرای این پروژه‌ها الزام‌آور بوده و هزینه‌های این بخش نباید در کیفیت ساخت‌وسازها مؤثر باشد، خاطرنشان کرد: به هر فرد مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و مابقی هزینه ساخت از محل آورده متقاضیان به صورت گروه‌های ساخت باید تأمین شود.

به گفته رئیس بنیاد مسکن نهاوند، در پروژه مسکن ملی قراردادهای واگذاری زمین به صورت یک‌ساله بوده و متقاضیان در این مدت می‌توانند پروانه ساخت از شهرداری دریافت و عملیات اجرایی را آغاز کنند و در صورت عدم اخذ پروانه و شروع عملیات اجرایی مطابق مفاد قرارداد، زمین به افراد واجد شرایط دیگر واگذار می‌شود.

دیدگاه شما