تازه های سایت

کد مطلب: 52740
26. فروردين 1402 - 2:11
معاون وزیر دفاع گفت: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در ادامه عملیات تعریض، ترانشه برداری و زیرسازی محور نهاوند به آورزمان در اختیار اداره کل راه و شهرسازی استان قرار داده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، با حضور امام جمعه، سردار طلایی نیک معاون وزیر دفاع ، فرماندار نهاوند ، معاونین فرماندار ، نماینده نهاوند در مجلس شورای اسلامی ، مدیرکل راه و شهرسازی استان ، مدیر پروژه نهاوند_آورزمان_ملایر و جمعی از مسئولان شهرستان باتوجه به اینکه پیمانکار این محور زیر مجموعه وزارت دفاع می باشد جلسه ای جهت بررسی مشکلات پروژه و تسریع در روند اجرایی و تعریض و ساماندهی آن در دفتر امام جمعه نهاوند برگزار شد.

نوروزی مدیر پروژه نهاوند_آورزمان_ملایر در این نشست اظهار داشت : یکی از عوامل مهم کندی پیشرفت و تعطیلی پروژه تامین نشدن اعتبارات و افزایش قیمتها برای اجرای عملیات عمرانی در شرایط فعلی است.

وی در ادامه تاکید کرد: وجود معارضین متعدد در طول مسیر پروژه و نیاز به ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار برای جلب رضایت و رفع معارضین از دیگر عوامل تعطیلی عملیات عمرانی در این محور است .

سردار رضا طلایی نیک، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این نشست گفت: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تسریع در ادامه عملیات تعریض،ترانشه برداری و زیرسازی محور نهاوند به آورزمان در اختیار اداره کل راه و شهرسازی استان قرار داده می شود و با سایر اعتبارات ملی این پروژه بحث معارضین را حل و فصل کنید.

سردار طلایی نیک تکمیل جاده نهاوند- آورزمان - ملایر را بعنوان یک مسیر مهم مواصلاتی به ویژه در زمان اربعین و به عنوان یک درخواست مردمی به جهت کاهش آمار تصادفات جاده ای مهم عنوان کرد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی و سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان افزود: در صورت تامین شدن زمین از طرف مسئولین شهرستان ساخت و تجهیز فروشگاه اتکا در شهرستان انجام می شود.
 

دیدگاه شما