به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، کارشناس اداره کل نوسازی مدارس استان همدان در جلسه شورای آموزش وپرورش نهاوند گفت: پنج طرح آموزشی نیمه کاره که در حال حاضر به طور متوسط بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا ابتدای سال تحصیلی آینده تحویل آموزش و پرورش نهاوند خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش نهاوند، علی فرجی اظهار کرد: در شهرستان نهاوند هفت طرح آموزشی وجود دارد که برخی از آنها سالهاست به علت عدم تخصیص اعتبار نیمهتمام باقی مانده و برای شروع فعالیت آنها باید اعتبار لازم از سرجمع اعتبارات شهرستانی یا استانی به آنها اختصاص یابد.
وی افزود: ساختمان اداری آموزش و پرورش نهاوند که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۷ آغاز شده حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در حال حاضر چند سال متوالی است هیچ اعتباری به آن تخصیص داده نشده و برای تکمیل آن ۱۲ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
کارشناس نوسازی مدارس استان همدان به آموزشگاه های در دست احداث اشاره کرد و گفت: آموزشگاه ۱۴ کلاسه مسکن مهر از جمله مدارسی است که بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای دیوارکشی آن نیاز به ۲ میلیارد تومان اعتبار است که تا ابتدای مهرماه مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی افزود: آموزشگاه ابتدایی سنایی از دیگر مدارسی است که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با تزریق اعتبار لازم تا ابتدای مهر تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.
فرجی اضافه کرد: آموزشگاه والفجر وراینه، هاتف جهان آباد، سالن ورزشی کوهانی، خوابگاه دبیرستان ولایت و آموزشگاه سلمان فارس سهران از دیگر پروژههایی است که تا مهر ماه سال جاری تحویل آموزش و پرورش نهاوند میشود.
وی از احداث دو باب فضای آموزشی در روستاهای محروم سیاه دره و قشلاق خبر داد و گفت: با توجه به اینکه ساخت دو واحد آموزشی سه کلاسه در روستاهای سیاه دره و قشلاق از سوی بنیاد برکت تعهد شده و هم اکنون بیش از ۷۰ درصد عملیات فیزیکی آن تکمیل شده، ما سعی داریم آن را در مهر یا آبان تحویل دهیم.
کارشناس نوسازی اداره کل نوسازی مدارس استان همدان استخر دانشآموزی را از دیگر پروژههای نیمهکاره شهرستان عنوان کرد و گفت: استخر دانشآموزی نهاوند که عملیات اجرایی آن بیش از ۱۰ سال است آغاز شده نیاز به 18 میلیارد تومان اعتبار دارد که به بهرهبرداری برسد.
در ادامه مدیر آموزش و پرورش نهاوند نیز گفت: به منظور جداسازی سرویسهای بهداشتی ۲۵ آموزشگاه نیاز به احداث سرویسهای بهداشتی وجود دارد که از اداره کل نوسازی مدارس استان انتظار داریم تا شروع سال تحصیلی جدید در این خصوص اقدام کند.
محمدحسین دارایی افزود: با توجه به اینکه احداث پنج زمین چمن مصنوعی تحت عنوان طرح شهید سلیمانی قرار است از محل منابع وزارت آموزش و پرورش، اداره کل آموزش و پرورش استان و شهرستان اجرا شود لذا برای عملیاتی شدن طرح لازم است بخشهای تابعه و شهرداریها در این زمینه مطابق دستورالعمل با آموزش و پرورش همکاری کنند.
دیدگاه شما