وی افزود: یکی از این اقدامات و برنامهها مسدود کردن چاههای غیرمجاز است که باعث از دست رفتن مقدار زیادی از آبهای زیرزمینی میشود و در این زمینه به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد.
سلگی تصریح کرد: همچنین اصلاح الگوی کشت و افزایش سطح زیر کشت محصولات کمآب بر و کشتهای گلخانهای از جمله اقدامات و برنامههای دیگری است که برای مبارزه با خشکسالی و کمبود آب در شهرستان در دست اقدام قرار دارد.
وی با بیان اینکه احداث گلخانه یکی از محورهای توسعه است که خوشبختانه شهرستان نهاوند در این حوزه رتبه برتر استان را دارد، اضافه کرد: در همین راستا به صورت جدی پیگیر توسعه و احداث واحدهای گلخانهای در شهرستان هستیم.
سرپرست فرمانداری نهاوند ادامه داد: در حال حاضر در در شهرستان نهاوند حدود ۲۴ هکتار گلخانه وجود دارد و خوشبختانه برای ۷ هکتار دیگر هم مجوز صادر شده که به زودی شاهد احداث این واحدها هستیم.
سلگی خاطرنشان کرد: خوشبختانه کشاورزان نهاوندی علاقه زیادی به احداث و توسعه کشتهای گلخانهای دارند تا جایی که بیش از ۹۰۰ بهرهبردار در حوزه گلخانهها در شهرستان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه از هر مترمربع گلخانه، سالیانه ۳۵ کیلوگرم محصولات صیفی و گلخانهای تولید میشود، گفت: این روند ۹۰ درصد کاهش مصرف آب را در مقایسه با مقدار مشابه در فضای باز دارد.
به گفته او، با بهرهبرداری از شهرکهای گلخانهای نهاوند علاوه بر افزایش ظرفیت تولید محصول، زمینه برای رشد صادرات محصولات کشاورزی نیز فراهم میشود.
سرپرست فرمانداری نهاوند در خاتمه یادآور شد: با توجه به استعداد شهرستان در زمینه کشت گلخانهای، زیرساخت لازم جهت احداث گلخانه در نهاوند مهیا است و متقاضیان میتوانند با مراجعه به جهاد کشاورزی از نحوه دریافت تسهیلات آگاه شوند.
انتهای پیام
دیدگاه شما