تازه های سایت

کد مطلب: 49442
13. فروردين 1401 - 2:30
نماینده مردم نهاوند در مجلس گفت:تکمیل پروژه سد گرین احتیاجات آب کشاورزی، صنعت و شرب شهرستان را تامین و تضمین می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، علیرضا شهبازی در بازدید از پروژه سد گرین نهاوند در جمع اصحاب رسانه شهرستان گفت: امیدوار هستیم که طی سه سال آینده شاهد بهره برداری و احداث سد گرین نهاوند باشیم.

 وی اظهار داشت: اعتبار سد گرین از سندیکای سه بانک کشاورزی، صادرات، تجارت است که دو قسط اول و دوم آن پرداخت شده و امیدواریم چهار قسط دیگر بزودی پرداخت شود و شاهد بهره برداری از سد گرین نهاوند باشیم.

شهبازی افزود: سد گرین احتیاجات آب کشاورزی، صنعت و شرب شهرستان را تامین و تضمین می‌کند.

 نماینده مردم شریف شهرستان نهاوند گفت: تاکنون دو قسط اول و دوم تسهیلات آن پرداخت شده و چهار قسط دیگر طبق برنامه زمانبندی پرداخت خواهد شد.

وی بیان کرد: تا قبل از سال ۱۴۰۰ کل اعتبار تخصیصی برای سد ۴ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۰ طی دو قسط مبلغ ۷۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه تخصیص یافته است و بزودی شاهد اجرای دیواره سد خواهیم بود.

شهبازی با توجه به مشکل عدم تحویل معدن، تاکید کرد: پیمانکار و تیم مربوط با قید فوریت جهت رفع مشکلات موجود در معدن مستقر شده و کار نصب دستگاه سنگ‌شکن ادامه پیدا نماید.

جعفر سلگی سرپرست فرمانداری نهاوند نیز در این بازدید گفت: با تکمیل سد تضمین آب شرب، کشاورزی و صنعت در دستور کار قرار گرفته است و پروژه سد گرین یکی از پروژه‌های حیاتی و حائز اهمیت نهاوند است.

وی اظهار داشت: این مهم یکی از تاکیدات مجموعه دولت در راستای از بین رفتن مشکلات تامین آب کشور، خصوصا آب شرب می‌باشد.

سلگی ضمن تقدیر از پیگیری های نماینده شهرستان، افزود: با تعامل خوبی که در استان و شهرستان برقرار است، تکمیل پروژه‌های عمرانی می‌تواند جهت تحقق با شعار سال و ایجاد اشتغال تاثیر بسزایی داشته باشد.

سرپرست فرمانداری نهاوند گفت: با توجه به احتمال وجود خشکسالی، این سد می‌تواند تضمین کننده کشاورزی و باغات نهاوند باشد.

همچنین هدایی نماینده آب منطقه‌ای و (نماینده کارفرما در پروژه سد گرین) گفت: سد گرین در ۱۶ کیلومتری جنوب نهاوند و ۳ کیلومتری سراب گاماسیاب در حال احداث است.

وی افزود: عملیات اجرایی سدگرین نهاوند در سال ۹۷ با اعتبار ۱۷۲ میلیارد تسهیلات آغاز به کار نمود.

 هدایی اظهار داشت: نیاز و سهم صنعت از این پروژه ۳ میلیون مترمکعب است و ساخت نیروگاه برق ۱۰ مگاوات در حال انجام است.

وی در پایان گفت: قصد داریم با تسهیلات ماده ۵۶ کار ساخت بدنه سد را به اتمام برسانیم.

دیدگاه شما