تازه های سایت

کد مطلب: 43261
31. شهريور 1399 - 6:34
ویژه برنامه «به شهادت آب» با محوریت کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» و با حضور همسر شهید سلگی و سردار سالار آبنوش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری  تحلیلی گرو، به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس ویژه برنامه «به شهادت آب» با محوریت کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» به صورت مجازی و در اسکای روم با حضور همسر شهید سردار حاج میرزا محمد سلگی، راوی کتاب؛ سردار سالار آبنوش، معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفان کشور و همرزم شهید و جمشید طالبی مصاحبه‌گر کتاب «آب هرگز نمی‌میرد»، به همت اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد.

آب هرگز نمی‌میرد، اثری مانا در ادبیات دفاع مقدس

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در این برنامه اظهار کرد: دفاع مقدس با تمام فراز و نشیب خود، استقلال سرزمین و حفظ هویت دینی و ملی را برای ایران رقم زد و به همین منظور کتابخانه‌های عمومی کشور و استان همدان در راستای اهداف حرفه‌ای و فرهنگی خود و حفظ ارزش‌های جامعه، رسالت خود می‌داند.

عاطفه زارعی با اشاره به تعمیق و ترویج ارزش‌های دینی و مسائل فرهنگی و اجتماعی به منظور حفظ آن برای نسل‌های امروز و آینده گفت: در این راستا شیوه‌های مختلف همچون برگزاری نشست‌های کتابخوان، نقد و بررسی کتاب، نمایشنامه خوانی، روایتگری و سایر برنامه‌های فرهنگی در دستور کار است.

وی با بیان اینکه در چهلمین سالگرد دفاع مقدس و در راستای ادای دین به مقام شامخ شهدا ویژه‌برنامه «به شهادت آب» تدارک دیده شده است افزود: کتاب «آب هرگز نمی‌میرد»، خاطرات حاج میرزامحمد سلگی، فرمانده گردان ابوالفضل است که به قلم سردار حمید حسام به نگارش درآمده و به یکی از آثار ماندگار در حوزه ادبیات دفاع مقدس بدل شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان تصریح کرد: ویژه‌برنامه‌های فرهنگی در هفته دفاع مقدس در کتابخانه‌های عمومی برگزار و در فضای مجازی به سمع و نظر اعضا و علاقمندان قرار خواهد گرفت.

عشق هرگز نمی‌میرد

همسر سردار شهید حاج میرزامحمد سلگی راوی کتاب «آب هرگز نمی‌میرد» به خوانش دلنوشته خود برای همسر شهیدش پرداخت و ضمن اینکه سخنانش را با بیاناتی از امام خمینی(ره) آغاز کرد از انتشار کتاب خاطراتش به نام «عشق هرگز نمی‌میرد» خبر داد.

پروین سلگی با بیان اینکه روزهای دفاع مقدس بهترین روزهای عمر من و همسرم بود اظهار کرد: زمانی که با حاج میرزا آشنا شدم ۱۴ سال بیشتر نداشتم، همان اوایل انقلاب بود که ازدواج کردیم. جنگ با صدام که آغاز شد، جوانان را برای دفاع از کشور خواستند که حاج میرزا هم با توجه به اینکه دوره سربازی را طی کرده بود خود را آماده جنگ کرد.

وی افزود: من که زندگی شیرینی را در کنار همسری مهربان آغاز کرده بود، بسیار ناراحت و نگران شدم اما از حضور ایشان در جبهه‌های حق علیه باطل جلوگیری نکردم، در طول هشت سال دفاع مقدس که همچون میرزا عشق به کشورم، اسلام، امام خمینی(ره) و انقلاب داشتم مشغول خانه‌داری و بچه‌داری می‌کردم تا میرزا به خیال آسوده جهاد در راه خدا را ادامه دهد.

همسر سردار سلگی با بیان اینکه جنگ سختی‌های بسیاری داشت تصریح کرد: پدر و برادرم شهید شدند و حاج میرزا نیز با مجروحیت‌های متعددی روبه‌رو شد، من هم آماده هر اتفاقی بودم که حاج میرزا با مجروحیت و یا شهادت مواجه شد.

وی ادامه داد: وقتی از یکی از تشییع پیکر شهدا بازمی‌گشتم از حضرت عباس(ع) خواستم که میرزا دو پا و یا دو دستش قطع شود اما شهید نشود، چون نمی‌توانستم دوری‌اش را تحمل کنم و در نهایت پس از چند روز دو پایش قطع شد و جراحت سنگینی برداشت و اجبارا او را به کشور آلمان اعزام کردند.

سلگی با بیان اینکه من ماندم و پنج بچه قد و نیم قد و بمباران نهاوند خاطرنشان کرد: خاطرات زندگی من در کتاب «عشق هرگز نمی‌میرد» منتشر خواهد شد.

وی گفت: من از خانواده‌ای مذهبی بودم که سختی هم کشیده بودم، بنابراین فقط بچه‌داری نمی‌کردم، از بانوان بسیجیان فعال و عضو گردان الزهرا بودم و به این بسنده نمی‌کردم که همسرم در جبهه‌ها حضور دارد و من بچه کوچک دارم بلکه خود را رزمنده‌ای می‌دیدم که در پشت جبهه‌ها مشغول خدمت هستم.

همسر شهید سلگی خطاب به جوانان امروز اظهار کرد: جوانان به خدا توکل کنند و پابه‌پای ولایت حرکت کنند و خود را مدیون شهدا بدانند و همواره در راه حفظ آرمان‌های اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند و به آن پایبند باشند و زندگی امام حسین و حضرت زهرا( را سرمشق خود قرار دهند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما