به گزارش پایگاه خبری گرو، علی کمالی نژاد در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: شهرستان نهاوند با داشتن اراضی مستعد و با بهرهگیری ازنظر کارشناسان در چندین محصول قطب تولید در استان همدان است که گشت چغندرقند یکی از این محصولات است.
وی اظهار داشت: سالانه کشاورزان نهاوندی بهترین چغندرقند را تولید و به کارخانههای تولید قند و شکر ارسال میکنند.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند افزود: امسال در شهرستان نهاوند ۳ هزار هکتار از اراضی به کشت چغندرقند اختصاصیافته است و کار برداشت این محصول این همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: کار برداشت چغندرقند در نهاوند بهصورت مکانیزه و دستی انجام میشود و به ۵ کارخانه تولید قند و شکر بارگیری میشود.
کمالی نژاد گفت: امسال با توجه به وقوع سیلاب در شهرستان نهاوند و خساراتی که به کشاورزان و زمینهای زراعی وارد شد میزان تولید چغندر از سال گذشته کمتر است.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود امسال ۱۲۰ هزار تن چغندرقند از مزارع شهرستان نهاوند برداشت و روانه کارخانهها شود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند افزود: کشاورزان زحمتکش نهاوند به این نکته توجه داشته باشند که کارخانههای طرف قرار با مدیریت جهاد کشاورزی نهاوند که تحت نظر این اداره اقدام به عقد قرارداد و خرید چغندر از کشاورز میکنند ۵ کارخانه قند لرستان، بنیاد اصفهان، قند قزوین، قند همدان و نقشجهان اصفهان هستند.
وی عنوان کرد: عواقب و مسئولیت هرگونه عقد قرارداد شامل فروش و تحویل چغندر به نمایندگان سایر کارخانههای چغندر که جزو ۵ کارخانه ذکرشده نمیباشند بر عهده خود کشاورزان خواهد بود.
کمالی نژاد گفت: تا امروز ۹۷ هزار تن چغندرقند توسط کشاورزان نهاوندی به این کارخانهها تحویل دادهشده است و عملیات برداشت و تحویل همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام/س
دیدگاهها