وی افزود: او توجهی به برنامه های تیم ملی نداشت و خواستار تمرینات انفرادی بود. کیانوش علاوه بر بی توجهی به رکوردگیری و قوانین تیم ملی، حتی به حرف های برادرش هم توجهی نکرد تا در نهایت به این شرایط برسد. در غیر اینصورت نه تنها خودش با مشکل مواجه نشده بود بلکه تیم ایران هم میتوانست نایب قهرمان جهان شود، اما این فرصت از دست رفت.
مرادی با تاکید بر اینکه نگاه فدراسیون به تمام قهرمانان عادلانه و پدرانه است گفت: با توجه به سهمیه های المپیکی تنها یک نفر در دسته ۹۶ کیلوگرم میتواند به گزینشی المپیک اعزام شود و در نهایت تنها ۲ وزنهبردار باید به المپیک بروند. ما بطور کامل طبق چارچوبهای فدراسیون و نظم و انضباط گام بر می داریم که این حرکت نیز به صورت مستمر خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
ادعای کودکانه و مضحک کیانوش رستمی/ قهرمانِ ناکامی که جای عذرخواهی طلبکار است!
کودکانی که بوی کیانوش میدهند
واکنش کیانوش رستمی به اولتیماتوم رئیس فدراسیون
رئیس فدراسیون وزنهبرداری به مورد عجیبی در خصوص وزنه زدن کیانوش رستمی در لیگ هم اشاره کرد و گفت: او در مسابقات جهانی به ما گفت آرنجش آسیب دیده و نمی تواند در دو ضرب وزنه بزند اما چند روز بعد در کمال تعجب دیدیم که در لیگ ۱۷۰ کیلوگرم یک ضرب و ۲۱۵ کیلوگرم در دو ضرب را ثبت کرد! سوال اینجاست که چرا او در لیگ با این وزنهها شروع میکند، اما در تیم ملی این انتخابها را نداشت تا به تیم ملی لطمه بخورد؟
وی در توضیح دلایل مربیگری برادر کیانوش رستمی نیز گفت: او خودش برادرش را انتخاب کرد و ما هم تایید کردیم، اما از این به بعد نمیپذیریم. تا امروز خیلی با رستمی مماشات کردهایم ولی از این به بعد باید در چارچوب قوانین فعالیت کند. ما حتی در خصوص مربی خارجی هم معتقدیم با محدودیتهایی مواجه هستیم که باید مدیریت بهتری شود.
رئیس فدراسیون وزنه برداری که با برنامه رادیویی «تهران ورزشی» گفتگو می کرد در خصوص درخواست اردوهای خارج از کشور و مربی خارجی از سوی کیانوش رستمی هم گفت: وظیفه ما این است که تعهدات ملی را هم در نظر بگیریم. چرا باید پولمان را در گلوی مربی خارجی بریزیم؟
دیدگاه شما