تازه های سایت

کد مطلب: 38091
28. تير 1398 - 0:46
فرماندار نهاوند گفت: شهر نهاوند دارای ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده است، که بیشترین بافت فرسوده نهاوند در منطقه تاریخی پای قلعه قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری گرو، مراد ناصری در جلسه ستاد باز آفرینی شهری نهاوند که در سالن جلسات شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: منطقه پای قلعه نهاوند جزئی از تاریخ شهر نهاوند است که باید همه ابعاد فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و … این منطقه در طرح باز آفرینی شهری  مد نظر گرفته شود .

ناصری با بیان اینکه ارتباط گیری مسئولین با مردم برای طرح باز آفرینی پای قلعه مناسب نیست، گفت: درحقیقت هدف اصلی در تنظیم طرح توسعه یکپارچه فضایی هم‌راستا و هم‌گرا کردن اقدامات دستگاه‌ها در چارچوب استراتژی‌های توسعه شهری است.

وی خواستار تدوین برنامه های عملیاتی در راستای طرح مذکور شد و اظهارکرد: با توجه به اینکه جامعه هدف این طرح محله قدیمی و تاریخی پای قلعه است بایستی مشاور با اطلاع رسانی دقیق به تمامی مدیران ذیربط را درگیر طرح نماید تا مدیران نیز در جریان اقدامات زیر ساختی این طرح باشند.

فرماندار نهاوند بیان کرد: عدم هماهنگی لازم بین برنامه‌ها و اقدامات نهادهای گوناگون دخیل در طرح‌های توسعه شهری یکی از مهمترین چالش‌ها است.

شهردار نهاوند نیز در این جلسه گفت:منطقه پای قلعه پایلوت باز آفرینی شهر نهاوند است.

 محمد حسین پور در ستاد بازآفرینی شهر نهاوند اظهار کرد: دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهرستان نهاوند با هدف تهیه و تدوین چارچوب فعالیت ها و پیگیری و نظارت مستمر بر حسن اجرای مصوبات و تصمیمات  در راستای اجرایی نمودن اهداف و سیاست های سند ملی بازآفرینی شهری فعالیت می کند.

حسین پور در ادامه هدایت و نظارت بر تهیه برنامه ها ، اجرای طرحهای بازآفرینی محدوده با هدف احیاء، بهسازی و نوسازی مناطق قدیمی ، فرسوده و منفصل شهری را از مهم ترین وظایف ستاد باز آفرینی بیان کرد و خاطر نشان کرد: راه اندازی و تشکیل کمیته های تخصصی ستاد شامل کمیته ساماندهی کالبدی – زیرساختی، کمیته توانمند سازی اجتماعی – فرهنگی، کمیته توانمند سازی اقتصادی و مشارکت مردمی، کمیته امنیتی و حقوقی و تهیه و تدوین برنامه های آموزشی، فرهنگی، تبلیغی، ترویجی، پژوهشی و اطلاع رسانی باید در دستور ستاد باز آفرینی قرار بگیرد.

وی هماهنگی بین مشاورین طرح های فرادست ( طرح های جامع و تفضیلی ) با مشاورین طرح های بازآفرینی شهری جهت در نظر گرفتن ساکنین سکونتگاههای غیر رسمی در نظام برنامه ریزی شهر نهاوند را از مهم ترین دستاوردهای ستاد باز آفرینی برشمرد و گفت : منطقه پای قلعه نهاوند به عنوان پایلوت اجرای این طرح می باشد که از مشاور طرح درخواست داریم در اسرع وقت نسبت به بررسی نقاط قوت و ضعف طرح نسبت به رفع معایب این طرح اقدام کنند.

دیدگاه شما