تازه های سایت

کد مطلب: 37414
9. ارديبهشت 1398 - 8:06
فرماندار نهاوند در یک سالگی حضورش بعنوان سکاندار شهرستان نهاوند در دومین نشست خبری سال۹۸ با رسانه ها به تشریح عملکرد و فعالیت های خود در این مدت پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری گرو، روستاگردی های ناصری از جمله اقداماتی بود که در طول این یک سال یکشنبه های هرهفته، در جمع اهالی روستاها انجام شد و کار را تا حدودی برای بخشداران و البته مردم آسان تر کرد و خودش مستقیم در جریان امور قرار گرفت و پیگیری کرد.

 ناصری به گفته خودش در دورانی کار را در نهاوند عهده دار شد که شرایط مالی و تحریم‌ها عرصه را برای اشتغال و صنعت شهرستان تنگ کرده بود.

هرچند شنبه های هر هفته هم برای کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید اختصاصی شده بود اما در این نشست آماری از خروجی این کارگروه ارائه نشد.

ناصری در جمع رسانه ها از یک سال فعالیتش در شهرستان گزارش داد وعملکرد خود و دستگاههای اجرایی شهرستان را موفق ارزیابی کرد

هرچند آزمون اصلی برای ناصری برنامه‌هایی است که در سال جاری و ماههای پیش رو از جمله انتخابات خواهد بود.

انتخاباتی که حضور کاندیداهای احتمالی این روزها در محافل عمومی قد علم کرده و پایتخت نشین ها را برای فعالیت زودهنگام به شهرستان آورده است.

ناصری در جمع رسانه های شهرستان گفت: روز نخست حضورم در شهرستان اعلام کردم که خط قرمز من مردم و تامین مطالبات مردم است و مدعی هستم که این یک سال هیچ ارباب رجوعی دست خالی و بدون پیگیری از پشت در اتاق خدمتم نرفته است.

برای همین هم بخش عمده ای از توفیق در خدمتم را حضور رسانه ها میدانم.

**** ۶۵روستاگردی و ۲۴۰مصوبه

فرماندار نهاوند گفت: از ابتدای تیر ۹۷با طرح روستاگردی ، ۶۵ روستاگردی را در جمع مردم روستاها با مدیران دستگاههای خدماتی و اجرایی شهرستان رفتیم، حاصل آن ۲۴۰ مصوبه بود که برای حدود ۱۴ مصوبه ۲میلیارد اعتبار نیاز دارد که برای کمیته برنامه ریزی گذاشته ایم.

سال پرکاری داشتیم و خروجی های متفاوتی هم در حوزه های مختلف داشته ایم از حمایت های نماینده هم در مجلس قدردانی میکنم.

ناصری با بیان اینکه پروژه های عمرانی شهرستان بر اساس مطالبات مردمی باید سرعت بیشتری بگیرد، گفت: ۷۶ کیلومتر راه روستایی و شهری نیاز به آسفالت دارد.

*** تامین ۷۰درصد سیب استان از نهاوند

فرماندار نهاوند با بیان اینکه در شهرستان ۱۲هزار هکتار به باغات اختصاص دارد که با بیش از ۲هزار باغدار اداره می شود ، تولید سالانه ۱۲۳هزار تن میوه را از این باغات اعلام کرد که ۲هزار و ۵۰۰ هکتار آن مربوط به باغات سیب با تولید سالانه ۶۰تا ۷۰هزار هکتار تن است و ۷۰درصد سیب تولیدی استان را سالانه شهرستان نهاوند تامین می کند.

ناصری گفت: جشن برداشت سیب را امسال برای رونق صنایع تبدیلی شهرستان برگزار می کنیم.

 *** برای رونق بازار روز جدید حمایت کنید

فرماندار نهاوند همچنین درباره بازار روز نهاوند و انتقال نافرجام این بازار به محل جدید گفت: بازار روز جدید نهاوند نظر بنده و کارشناس گرفته نشد، سرمایه گذار بخش خصوصی بود ابتدای کار گفتیم که منصرف شود اما حالا با هزینه میلیاردی اداره می شود نه کمکی به وی کرده ام نه تسهیلات دولتی داده ایم که حالا بگوییم چرا اینطور شد؟!

هرچند معتقدم سیاست های تشویقی که باید به این بازار سوق داده نشد، آنطور که انتظار میرفت حمایت نشد.

وی درباره بازار پلمپ شده سعدی هم گفت: بازار روز قدیم کاربری مسکونی دارد و کاربری تجاری ندارد و باید برای رونق بازار جدید تلاش کرد ماهم پیگیر هستیم.

 ***انتخابات آزمون حیثیتی

ناصری با بیان اینکه، انتخابات حیثیت و آبروی ما است و برای ما بسیار مهم است، گفت: از خرداد و تیرماه دوره های آموزشی نمایندگان فرماندار و عوامل اجرایی برگزاری انتخابات آغاز می شود.

 مدیران هم در عرصه انتخابات باید بی طرفی خود را اعلام کنند چون وظیفه ما فقط برگزاری انتخابات سالم است.

*** پیشنهاد جشنواره عشایری به میزبانی نهاوند

ناصری گفت: پیشنهاد برگزاری جشنواره عشایری استان همدان به میزبانی نهاوند را با مدیر کل عشایری استان مطرح کردم که امیدواریم با پیگیری بتوانیم این جشنواره را در شهرستان با حضور مسئولان کشوری برگزار کنیم.

دیدگاه‌ها

سیب نهاوند یک برند برای شهرستان است که باید مانند دیگر شهرها با جشنواره های متعدد این برند را ملی و جهانی کنیم.ضرب المثل های گذشتگان(سیب نهاوند به از سیب دماوند)یا به قول امروزیها اپل خارجی نخورید سیب نهاوند بخورید.

دیدگاه شما